Güncel
Giriş Tarihi : 06-05-2015 17:01   Güncelleme : 06-05-2015 17:01

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - MHP Trabzon milletvekili adayı Hüseyin Örs, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - MHP Trabzon milletvekili adayı Hüseyin Örs, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Atatürk Alanı'ndaki Meydan Parkı'nda gençlerle sohbet eden Örs, Trabzon'un bir eğitim şehri olduğunu ve 55 bin civarında üniversite öğrencisini barındırdığını belirterek, partisinin seçim beyannamesinde yer alan gençlere yönelik vaatlerini anlattı.

Seçim beyannamelerinde toplumun her kesimini yakından ilgilendiren konularda vaatlerinin yer aldığını ifade eden Örs, "7 Haziran’da milletimiz yetki verdiği takdirde 2015-2019 yıllarını kapsayan birinci iktidar dönemimizin sonuna kadar tahrip edilen Türkiye'nin onarılmasını sağlayacağız" dedi.

Gençlere yönelik projelerinin çok önemli olduğunu kaydeden Örs, "İşsizlik ve yoksulluk sorunu önemli ölçüde hafifletilecek, gençlerin gelecek kaygılarına son verecek düzenlemeler yapacağız. Üniversite öğrencilerine yönelik çok önemli projelerimiz var. Her öğrenciye öğrenim süresince başarılı olmak kaydıyla 10 bin liraya kadar yükseköğrenim kuponu vereceğiz. Öğrenci mezun olup işe girince faizsiz olarak dört yılda tahsil edeceğiz. Ayrıca eğitime katkı amacıyla her çocuk için ailesi tarafından yapılacak katkının yüzde ellisine kadar oranda devletin katkıda bulunmasıyla bir eğitim destek hesabı kuracağız" diye konuştu.

adminadmin