Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 17-11-2017 09:10   Güncelleme : 17-11-2017 09:10

IŞİD'İn Amerika İşbirliği Ve Önümüzdeki Günler

ABD'nin gizli bilgilerini sızdırdığından dolayı ABD'yi terk ederek, Rusya’ya sığınan Amerika Birleşik Devletleri, Ulusal Güvenlik Dairesi eski üyesi, ünlü ajan Edward Snowden, 2014 yılında önemli açıklamalar yapmıştı. Snowden, IŞİD'in ABD ve İsrail tarafından kurulduğunu ifade etmişti.

IŞİD'İn Amerika İşbirliği Ve Önümüzdeki Günler

Bìr kaç gün önce, Rakka’dan 4000 'e yakın IŞİD militanını ABD tahliye etmişti. Bu tahliye olayını, BBC bütün dünyaya servis ederek Snowden'ın haklı olduğunu ispatlamış oldu. 

Bundan önceki günlerde ABD yine IŞİD'in pek çok saha komutanını tahliye etmişti. 
Çok açık bir şekilde IŞİD'in bir Siyonist projesi olduğu ortaya çıkmıştır. 
Müslümanlara kan kusturan bu yapı bir kez dahi İsrail'e saldırmamıştır. 
Suriye ve Irak'ta ki kullanım süresi biten İŞİD şimdi ise nereye gönderiliyor şimdi bu seçenekleri ele alalım.

NELER OLABİLİR

1- Muhtemelen IŞİD militanlarının pek çoğu Türkiye'ye gönderilecektir. Bu militanlar ile Türkiye'de terörist saldırılar yapılacaktır. 
Son günlerde Türkiye'de eş zamanlı yapılan IŞİD operasyonları bu seçeneği doğruluyor. 
Bu yüzden Sınırlarımızda olağanüstü tedbirler alınmalı ve şu anda ülkemize alınan Mülteciler çok dikkatle incelenmelidir.
Gerekirse bunlar mülteci kamplarına alınarak kontrol edilmelidir. 
2- Saha komutanları ve tecrübeli militanlar ise muhtemelen YEMEN'e gönderilecektir. Hem burada İran’a karşı Savaşacaklar hem de Yemen'inde bölünmesi gerçekleştirilecektir. 
Yakında yemende büyük çapta IŞİD patlamaları olursa şaşmamak lazımdır. 
3- Aynı zamanda bu militanların bir kısmını da Avrupa'ya transfer ederek Avrupa'da da istediği saldırıları gerçekleştireceklerdir. 
4- ABD'nin İŞİD ile olan ilişkisini İngiltere BBC kanalıyla deşifre etti. Reina saldırılarından beri, ABD ve İngiltere gizli servisleri savaş hâlinde idiler. Bu son operasyondan sonra savaş başka bir boyuta taşındı. 
ABD'de meydana gelen saldırılar Mi6 tarafından yapılacaktır. Aynı zamanda İngiltere'de yapılacak saldırılarda ise CIA bağlantısı görülecektir.

Cenab-ı Hak Devlet ve milletimizi korusun.

Suat ZOR

Recep YAZGANRecep YAZGAN