Samsun Haber
Giriş Tarihi : 27-12-2017 11:29   Güncelleme : 27-12-2017 11:29

KATİD 2. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Karadeniz bölgesinin tamamında faaliyet gösteren KATİD, çevre illerden gelen otelcilerin yoğun katılımı ile genel kurulunu gerçekleştirdi.

KATİD 2. Olağan Genel Kurulunu Yaptı

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) 2.olağan genel kurulunu yaptı.  Genel kurul seçimi sonrası konuşan North Point Hotel Koordinatörü ve KATİD Başkanı Murat Toktaş, "2. dönem içinde tekrar görev verilmesi son derece onur verici. İlk dönem KATİD'in alt yapısını ve ülkede bilinirliğini artırarak geçirdik. Ayrıca bölge sorun ve taleplerini ilk ağızdan yetkililere bildirerek çözüm aradık. Şimdi ise eğitim başta olmak üzere hem sektör çalışanlarına hem de yatırımcılarımıza daha fazla destek olabilmek için eğitimlere başlayacağız. Yerel yönetimlerle sektörün daha yakın ve en önemlisi koordineli çalışmasını sağlayacağız" dedi.

KATİD Başkan yardımcısı Ali Şahin ise “Bölgemiz il il değil destinasyonlar şeklinde pazarlanmalı. Bunu yerel yönetimlerle de paylaşıyoruz. Tek tek yapılan pazarlama çalışmaları ne yazık ki bir fayda sağlamıyor. Birlikte hareket etmek bizi daha hızlı büyütecektir. Her konuda farkındalık yaratmalıyız yatırımcının ve çalışanların bilinçlendirilmesi gerekiyor. Bu dönemde de bütün paydaşlarımızla ortak hareket edip değer yaratmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

adminadmin