Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-09-2017 09:09   Güncelleme : 19-09-2017 09:09

Milletvekili Köktaş'tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Köktaş'tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda şu sözlere yer verdi: "Üzerinde yaşadığımız bu cennet vatan bizlere gazilerimizin ve şehitlerimizin mirasıdır. Gazi ve şehitlerimiz, bu vatan topraklarındaki varlığımızın birer sembolü ve güvencesidir. Bugün millet olarak, birlik ve beraberlik içinde, bağımsız ve hür yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. 

Bizler “Ölürsem şehit, kalırsam gazi” inancıyla her türlü tehlikeye karşı göğsünü siper eden, vatan, ezan ve bayrak gibi değerlerimiz uğruna gözünü kırpmadan yollara düşen kadim ve kutlu bir mirasın temsilcileriyiz. 

Bu anlamda şehitlerimizin ve gazilerimizin bu kutlu mirasını layıkıyla gelecek nesillere aktarmak için tüm gücümüzle çalışıyor, çalışmaya da devam edeceğiz. 

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım’ın öncülüğünde şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize yönelik istihdamdan sağlığa, eğitim ve öğrenimlerinden sosyal yaşamlarına kadar kapsamlı haklar tanıldı, hizmetler götürüldü. Bu anlamda her zaman onların ve emanetlerinin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. 

Bu vesileyle vatanımız, milletimiz için canlarını feda eden tüm kahraman şehitlerimizi rahmetle ve dualarla anarken, gazilerimize de şükranlarımı, minnet duygularımı sunuyorum."

 

adminadmin