Güncel
Giriş Tarihi : 21-05-2015 15:00   Güncelleme : 21-05-2015 15:00

Rektör Orbay, tebrikleri kabul etti

AMASYA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Amasya Üniversitesi Rektörlüğüne tekrar atanan Prof

Rektör Orbay, tebrikleri kabul etti

AMASYA (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Amasya Üniversitesi Rektörlüğüne tekrar atanan Prof. Dr. Metin Orbay akademik ve idari personelin tebriklerini kabul etti.

Teknoloji Fakültesi Konferans Salonu'nda yapılan programda, "Geçmişte ne yaptık, gelecekte ne yapacağız" bağlamında sunum yapan Orbay, Amasya Üniversitesinin dört yıl içinde aldığı yolu ulusal ve bilimsel ölçütlerle anlattı. 

İlk rektörlük döneminde Amasya Üniversitesi'nin fiziki, akademik ve idari yapısını büyük ölçütlerde geliştirdiklerini ifade eden Orbay, yeni süreçte nitelik ve kapasite gelişimine odaklanacaklarını söyledi. 

"Çalışma arkadaşlarımın geniş katılımı, güven ve desteği, YÖK Başkanı ve YÖK Genel Kurul üyelerinin teveccühü ve  Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın takdiri ve onayı sonucunda Amasya Üniversitesi  Rektörlüğüne yeniden atandım" diyen Orbay, şunları dile getirdi:

"Rektörlüğe ikinci defa atanmam konusunda verilen bu kararın ülkemize ve üniversitemize bir kez daha hayırlı olmasını dilerken, bizden desteklerini esirgemeyen tüm akademik ve idari personelimize, milletvekillerimiz Mehmet Naci Bostancı ve Avni Erdemir’e ve Amasya halkına bir kez daha teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

adminadmin