Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-09-2017 13:39   Güncelleme : 25-09-2017 13:39

Samkon Tarih Yazdı

22-24 Eylül tarihlerinde SAMKON tarafından organize edilen 'Samsun Tanıtım Günleri' sona erdi. SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş; 'İddialı bir söylemle yola çıktık. Şükürler olsun ki, Samsunlular bizi utandırmadı. İstanbul'da tarihi günlere tanıklık ettik.' dedi.

Samkon Tarih Yazdı

SAMSUNLULAR TEK YÜREK OLDU

SAMKON tarafından İstanbul Yenikapı Miting Alanı'nın da organize edilen 'Samsun Tanıtım Günleri' başarılı bir organizasyonun ardından sona erdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş, 'Çok iddialı bir söylemle yola çıktık. 'Tarihin en büyük buluşması olacak' dedik. Hiç bir fedakarlıktan da kaçınmadık. Biz hemşehrilerimize güvendik onlar da bize itimat ettiler. Allah'a şükürler olsun ki, başımız dik alnımız açık şekilde organizasyonumuzu tamamladık.' dedi.

AVRUPA VE DÜNYAYA AÇILACAĞIZ

Türkiye'de hemşehri derneklerinde 2. sırada yer alan Samsun'un adını Türkiye'ye bir kez daha gurur ve iftiharla duyurduklarını ifade eden Gümüş; 'Bizler burada amatör bir ruhla, şehrimize olan sevdamızla görev yapan insanlarız. SAMKON'u sesini sadece Türkiye'de değil Avrupa'nın ve dünyanın değişik ülkelerinde duyurmak için çalışmalarımıza başlayacağız. Bize İstanbul'da destek veren tüm Samsunlulara, başta Sayın Valimiz Osman Kaymak olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ediyoruz.' diye konuştu.

adminadmin