Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-02-2017 14:50   Güncelleme : 24-02-2017 14:50

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Müdürü’ne Fg plaka komplosunu kim kurdu!

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde çok ilginç bir FG Plakalı araba krizi yaşandı.

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Müdürü’ne Fg plaka komplosunu kim kurdu!

Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Cengizhan Ç., Sosyal Medya üzerinden İsmail B isimli şahsa, Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ertuğrul C.’nin arabasının plakasının FG harflerinden oluştuğunu yazdırdı.

Böyle bir paylaşım sosyal medyaya düşünce Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Ertuğrul C de paylaşımdan haberdar edildi.

Paylaşımı yapan İsmail B’yi AK Parti İl binasına şikayet etmek için gidince aradığı kişiyi yani İsmail B’yi, partide Hikmet Y’nin odasında gördü ve “Sen nasıl böyle bir şey yazarsın benim 10 yıldır arabam bile yok. Seni savcılığa veriyorum. Dilekçeyi hazırladım” dedi.

İsmail B önce sağlam ve güvenilir kişilerden aldım bilgiyi dese de daha sonra “Aman müdürüm yapma. Sana bunu kimin yazdırdığını söyleyeyim. Benim üzerime gelme dedi.

Müdür Tamam deyinde kendisine Facebook üzerinden, “Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Müdürü Ertuğrul C., Arabanın plakasındaki FG’nin hesabını senden soracağım” şeklindeki yazıyı kendisine Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Cengizhan Ç’nin yazdırdığını söyledi.

Bunun üzerine müdür, Cengizhan Ç’nin odasına gitti ve ancak Çengizhan Ç, uzaktan müdürün hiddetli bir şekilde kendisine doğru geldiğini görünce meseleyi anladı ve personelin de yardımıyla hastaneyi terk etti.

Olay Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekimi ve İdari ve Mali işler Müdürü tarafından savcılığa intikal ettirildi.

adminadmin