Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-09-2019 12:39   Güncelleme : 25-09-2019 12:39

Samsunlu Çocuklar Piazza’da Çok Mutlu

Samsun/ Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezi Samsun Piazza bünyesindeki Çocuk Kültür ve Sanat Akademisi’nin Eylül ayı etkinlikleri devam ediyor.

Samsunlu Çocuklar Piazza’da Çok Mutlu

 Samsun Piazza’nın 3’üncü katında bulunan Çocuk Kültür ve Sanat Akademisi’nde ücretsiz olarak düzenlenen eğitici ve öğretici etkinlikler, Samsunlu çocukların kaliteli zaman geçirmelerine imkan sunuyor.
 
Ağustos ayında açılan ve onlarca farklı etkinliğe ev sahipliği yapan Akademi’de çocuklar Eylül ayında da birbirinden eğlenceli organizasyonlarla keyifli anlar yaşamaya devam ediyor.
 
Her yaş grubuna uygun zihinsel, ruhsal, fiziksel ve psikolojik gelişimlerine hitap eden etkinlikler düzenleyen Çocuk Kültür ve Sanat Akademisi’nde;  minikler kendileri için kurulan özel alanda birbirinden farklı materyaller ve temalarla hem eğleniyor hem öğreniyorlar.
 
Eylül ayı içerisinde her hafta sonu, Takı Tasarım Atölyesi, 3 Boyutlu Tasarım Atölyesi, Şapka Tasarım Atölyesi, Keçeden Kitap Ayraç Yapımı Atölyesi gibi 8 farklı etkinliğe ev sahipliği yapan Akademi’de Samsunlu minikler; paylaşmayı ve grup çalışmasını öğrenerek yeni arkadaşlıklar da edindi.
 
Çocuk Kültür ve Sanat Akademisi’nde etkinlikler 28 Eylül Cumartesi günü  “Rüzgar Gülü Yapımı Atölyesi”, 29 Eylül Pazar günü ise “Ahşap Boyama Atölyesi” ile devam edecek. 

Çocukların, el becerilerini geliştirip, yaşıtlarıyla paylaşımlarda bulunmaları için hazırlanan etkinlikler, 14.00, 15.00, 16.00 saatlerinde 3 seans olarak gerçekleştirilecek.  

 

adminadmin