Güncel
Giriş Tarihi : 23-02-2015 20:00   Güncelleme : 23-02-2015 20:00

Bayburt Hayırseverler İmam-Hatip Ortaokulundan ziyaret

BAYBURT (AA) - Bayburt Hayırseverler İmam-Hatip Ortaokulu heyeti, İmam Hatip Okullarını ve Camilerini Yaptırma ve Yaşatma Derneği Onursal Başkanı Asaf Durulmuş'u ziyaret etti

Bayburt Hayırseverler İmam-Hatip Ortaokulundan ziyaret

BAYBURT (AA) - Bayburt Hayırseverler İmam-Hatip Ortaokulu heyeti, İmam Hatip Okullarını ve Camilerini Yaptırma ve Yaşatma Derneği Onursal Başkanı Asaf Durulmuş'u ziyaret etti.

Okul Müdürü Ali Aktaş, Müdür Yardımcıları Adil Kacır ve Gökhan Akbaş, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Kübra Daştan ve öğrencilerden oluşan heyet, eğitim gördükleri okullarının inşa ve imar edilmesine öncü olan Durulmuş'u evinde ziyaret ederek, görsel sanatlar dersinde hazırlanan Besmele hat tablosu hediye etti.    

Aktaş, bu kurumların inşa edilme amacına uygun şekilde gençler yetiştirdiğini belirterek, "Rabbim siz değerli büyüklerimizin dualarıyla buraları bereketli kılsın inşallah. Bu çocukların gelecekte inşallah ülkemizin önemli kadrolarında hizmet eden, ülkemizi daha ileri seviyelere yükselten, taşıyan insanlar olarak yetişmelerini Rabbim nasip etsin. Bu manada sizi hem ziyaret edelim, elinizi öpelim, hayır dualarınızı alalım istedik" dedi.

adminadmin