Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-10-2018 15:40   Güncelleme : 10-10-2018 15:40

Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer’den Akasyamhaber’e ziyaret!

Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer’den Akasyamhaber’e ziyaret!

Sağlık Sen Samsun Şubesi 5. Olağan Genel Kurulunda yapılan seçimlerle göreve gelen Sağlık Sen Samsun Şubesi yönetim kurulu başkanı İlyas Biçer, Akasyamhaber’i ziyaret ederek Recep Yazgan ile bir süre görüştü.

Samsun’da bütün sağlık camiasının içinde bulunduğu sahipsizlik, yalnızlık ve bölünmüşlüğe çare olabilmek için adaylığını koyarak delegelerin teveccühüyle göreve geldiğini hatırlatan Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer, kendilerine oy veren vermeyen bütün sağlık camiasının sıkıntılarını takip edebilmek için “Yeni ve güçlü bir yönetimle tek tek, hastane hastane, tüm sağlık tesislerimizde ne eksiklik olduğunu, sağlık çalışanlarımız için ne istediğini bir rapor halinde çıkartarak ilgili kişi ve kurumlara takdim edeceğiz.

Sağlık sektörünün yeniden yapılandığı bu günlerde belki de sistemin en çok ihtiyacı olan şey olan doğru bilgiyi; işe yarar bilgiyi ortaya çıkaracağız.

Bugün sağlık camiasının içinde bulunduğu sahipsizlik, yalnızlık, bölünmüşlük duygusunun, metal yorgunluğunun ivedilikle giderilmesi gerektiği bilinciyle; daha çok katılım, daha çok birlikte çalışma, daha çok birbirimizin söylediğine kulak vermenin peşinde olacağız” diyerek verdikleri sözlerin her zaman arkasında olduklarını kaydetti.

Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer’e yeni görevinde başarılar dileyen Akasyamhaber Genel Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan, “üstlenmiş olduğunuz vazifeyi layıkıyla yerine getireceğinize inancımız tamdır” diye konuştu.

Yazgan daha sonra Biçer’e Şehir Manzaraları isimli kitabını hediye etti.

Sağlık Sen Samsun Şube Başkanı İlyas Biçer’in Akasyamhaber ziyaretine Sağlık Samsun Şube üyesi Semih Saygılı da katıldı.

 

adminadmin