DOLAR 0,0000
EURO 0,0000
STERLIN 0,0000
ALTIN 000,00
BİST 00.000
Ahmet ÖZTÜRK
Ahmet ÖZTÜRK
Giriş Tarihi : 08-12-2017 14:47

ABD Ve İsrail’in Kudüs Oyunu

ABD ve İsrail’in Büyük Oyunu!!!

1517’de Kudüs ve çevresi Osmanlı İmparatorluğu tarafından feth edilmiş ve 7 Aralık 1917’ye kadar da Osmanlının elinde kalmıştır.

Büyük bir ihanet sonucu Osmanlı İmparatorluğu’ndan kopan Filistin de o günden beri kan durmuyor. ‘’Hatta cennet mekân Sultan II. Abdülhamid Han şöyle demişti, eğer bir gün Filistin İmparatorluğumuzdan koparsa orda kan durmayacaktır.’’

Osmanlı’yı Mondros mütarekenâmesini (Ateşkes) imzaya mecbur eden Filistin hezimetidir.

Uluslararası toplum Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımlamaz ve Kudüs’te hiçbir elçilik bulundurmaz. Filistin Milli Otoritesi’ne göre, bu şehir gelecekte kurulacak olan Filistin Devleti’nin başkenti olacaktır. (İnşallah)

Doğu Kudüs'ü 5 Haziran 1967'de işgal eden İsrail, 1980'de tek taraflı olarak kentin doğusunu ve batısını "birleşik başkenti" ilan etti.

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK), 1980'de Kabul ettiği 478 sayılı kararla, İsrail'in ilhak ve başkent ilanını geçersiz saydı.

MGK kararı çerçevesinde, ABD dâhil uluslararası toplum Doğu Kudüs'ün işgal altında olduğunu kabul ediyor.

Hal böyleyken bunak Trump’ın yahudi damarı azmış olacak ki, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıdı. Zaten var olan dinler arası savaşı daha üst seviyelere taşımak isteyen ABD ve İsrail bu kararı kasti almıştır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suud Kralı Selman ve Katar Emiri Şeyh Temim'e, İslam İşbirliği Teşkilatı Dönem Başkanı olan Türkiye ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma hamlesine karşı seferberlik başlattı.

Ortadoğu barış sürecini sekteye uğratacak adıma karşı telefon diplomasisi yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı'nı da 13 Aralık'ta İstanbul'da olağanüstü toplantıya çağırdı.

Diğer bütün Müslüman ülkeler ve liderleri kendilerine yakışanı yapıp ABD ve İsrail’in karşısında durmalıdırlar!!!

İşgalci İsrail’in Filistin’de döktüğü kan Müslümanların canına yetti!!!

Müslümanların gaflet uykusundan uyanma vakti geldi geçiyor!!!

Hz. Yavuz’un Hilafet Kaftanını Giymenin Tam Zamanı:

Osmanoğulları’nın Hilafeti Hz. Yavuz ile beraber başlar. Halifeliği tam 408 yıl 6 ay 6 gün büyük bir şeref ile taşımış ve gayri Müslimlerin korkulu rüyası olmuşlardır.

3 Mart 1924 tarihinde, "Hilafet İlga’’ edilmiş ve bütün ümmet başsız bırakılmıştır. Nasıl ki papalık Hıristiyanlığı tek çatı altında toplayamamışsa Halife de Müslümanları tek çatı altındın da toplayamamıştır. Ancak Halife Müslümanların  %85’i ni toplamayı başarmıştır. Bu rakamda fazlasıyla Müslümanların galip gelmesine yeterli bir sebeptir.

Bence Türkiye ilga ettiği Hilafeti, ilan etmeli ve halifeliğe de en layık olarak Osmanoğulları’nın en kıdemli şehzadesini Halife ilan etmelidir. Hz. Yavuzun Hilafet kaftanın giyilme vakti geldi de geçiyor!!!

İlk başlarda çatlak sesler çıkacak olsa da sonradan düzen oturacaktır. Adım gibi emin ki, bu ilan ediş bile bütün dünyaya korku salmaya yetecektir !!!

Avrupa’da Papalık makamı dururken, Türkiye’de Halifeliği kaldırmak Devletin İslam dinine müdahalesinin açık kanıtıdır. Laikliğin sürekli savunuculuğunu yapan milletimizde laiklik, devletin Halifeliğe yaptığı saldırıyı anlatamadığı ÇELİŞKİDİR!!

Eyy karşıt olanlar, o çok takdir ettiğiniz, medeni bulduğunuz  Hristiyan aleminin ruhani lideri Papalık devam ediyor ya, Müslümanların Lideri olan Halifelik makamına da olumlu bakarsınız sanıyorum!!!

Kalın sağlıcakla.

Araştırmacı - Yazar

Ahmet Öztürk

[email protected]

 

NELER SÖYLENDİ?
@
Ahmet ÖZTÜRK

Ahmet ÖZTÜRK

DİĞER YAZILARI Hadi Türkiye, Dolar Düşüyor Millet devlet elele! ​Parası Olan Evde, Olmayan Asker de Millet Devam Dedi Siyasetin İki Yüzü Sözde profesör! Fesli kadar başınıza taş düşsün! Onsuz bir asır! CHP Yine Hata Yaptı! Son Şans! Sefer Türk Ordusunun, zafer Allah’ın olsun! Biz Kilise Açarken, Onlar Çıplak Müslüman Heykeli Sergiliyor!!! Hani kadın emekçiydi! Bu İş Bir Fetvaya Bakar Güya fatih, Hz. Muhammed’e inanmıyormuş! Bylock Tuzağı ve İade-i İtibar İYİ Parti’nin Seçim Taktikleri Trump’a kırmızı kart! Ne yani ABD veto etmeyecek miydi? Diyanet’ten milli piyango fetvası! İsrail varlığını bize borçludur! Camilerde Toplanan Yardımlara İsyan Eden İmam Reza Zarrab Amerika’ya bilerek gitti! Vatanım Sensin Ve Çerkezler AK Parti Kasım 2019 Seçimlerini Nasıl Kazanır? Fatih Portakal’ın Gafları Mustafa Armağan’a Destek Erken Seçim Ve İyi Parti Tarihe Olan Saygımız Neler Oluyor Bize -3- İftiracı Ve Korkaksın Ahmet Hakan Hayaldi Gerçek Oldu Demedi Demeyin İdam Lüksün Ve İsrafın Böylesi Beni Karşılayan Rütbeli Olmadı Öde Babam Öde! Yeni Müfredat Neler Oluyor Bize - 2 - Gel de Tarihi Öğren Sadakat yalnız insanlarda mı var? Neler Oluyor Bize -1- Bu dünya size de kalmaz! Zam Zam Zama Zam İki Hanedan Arasındaki Farklar Yıpratılmak İstenen Türkiye Ordusu İsrail’in Mescid-İ Aksa Ablukası İki Melun Bir Arada 15 Temmuz Süleymaniye Camii ve Külliyesi -4- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -3- Süleymaniye Camii Ve Külliyesi -2- Süleymaniye Camii ve Külliyesi -1- Oyuncak değil kitap hediye edelim! Ünlü Tarihçilerin Gözünden Osmanlı İmparatorluğu Git Artık Kılıçdaroğlu Türkiye’nin Zaferi Haydi Sandığa Ölen Müslümanlar Chp'nin Günah Karnesi Osmanoğulları -3- Osmanoğulları -2- Avrupa’nın Osmanlı Korkusu Osmanoğulları -1- Evet mi hayır mı? Alem-İ İslam – 2 Alem-i İslam - 1 Dünya’da Terör / Terörizm Halep – Patlamalar - Dolar
KÖŞE YAZARLARI TÜMÜ
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu
BURÇ YORUMLARI
  • KOÇ
    Koç Burcu
  • BOĞA
    Boğa Burcu
  • İKİZLER
    İkizler Burcu
  • YENGEÇ
    Yengeç Burcu
  • ASLAN
    Aslan Burcu
  • BAŞAK
    Başak Burcu
  • TERAZİ
    Terazi Burcu
  • AKREP
    Akrep Burcu
  • YAY
    Yay Burcu
  • OĞLAK
    Oğlak Burcu
  • KOVA
    Kova Burcu
  • BALIK
    Balık Burcu
ANKET OYLAMA TÜMÜ
E-Bülten Kayıt
ARŞİV ARAMA