Samsun Haber
Giriş Tarihi : 15-09-2016 12:58   Güncelleme : 15-09-2016 12:58

Köktaş’tan İlçelere Bayram Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Asarcık ve Kavak İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma merasimlerinde konuştu. Milletvekili Köktaş, "Bayram da haince saldırıyla insanların mutlu günlerinde masum sivilleri hedef alan eli kanlı terör örgütü bilmelidir ki; hiçbir güç binlerce yıl bu topraklarda hür ve bağımsız yaşamış bu aziz milleti bölmeye, bu güzel yurdumuzu parçalamaya yetmeyecektir."

Köktaş’tan İlçelere Bayram Ziyareti

Samsun Haber - AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, partisinin Asarcık ve Kavak İlçe Başkanlıklarında düzenlenen bayramlaşma merasimlerine katıldı.

AK Parti Samsun İl Başkan Yardımcısı Salih Çelik, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Alaettin Bayrak, Murat Çelik, AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Teşkilat üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, STK temsilcileri ve vatandaşların katıldığı bayramlaşma merasiminde birer konuşma yapan Milletvekili Köktaş, "Mübarek Kurban Bayramı'nın İslam alemine ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyor, ülkemize, bütün vatandaşlarıma, bütün insanlığa sağlık, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.

Değerli kardeşlerim; Bayram da haince saldırıyla insanların mutlu günlerinde masum sivilleri hedef alan eli kanlı terör örgütü bilmelidir ki: hiçbir güç binlerce yıl bu topraklarda hür ve bağımsız yaşamış bu aziz milleti bölmeye, bu güzel yurdumuzu parçalamaya yetmeyecektir. Yapılan kalleş saldırılar bayramın manevi havasına, insanların huzuruna, mutluluğuna kast eden canice bir eylemdir. Hükümetimiz ülkemizin güvenliği başta olmak üzere, bölgesel ve küresel barışın temini için bütün gücüyle mücadele ediyor. Halkımız emin ve müsterih olsunlar ki insanlık suçlarının en ağırı olan terör ve şiddeti ülkemizden ve bölgemizden tamamen yok edinceye kadar kararlı ve emin mücadelemiz devam edecektir." dedi.

Hain FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe girişimini milletin büyük vatanseverliği ile boşa çıktığını belirten Milletvekili Köktaş, "15 Temmuz demokrasi şehitlerimizi ve gazileri bir kez daha hürmet ve minnetle anıyorum.

Milletimiz gösterdiği büyük cesaret örneği ile 15 Temmuz darbe girişimini boşa çıkarmakla kalmadı, yeni ve eşsiz bir istiklal destanıyla ruhunu hiçbir güce teslim etmeyeceğini de tüm dünyaya gösterdi.

Aziz milletimizin vekili olarak istiklalini çiğnetmeyen, vatanı ve milleti için tankların önüne yatan, göğsünü kurşunlara siper eden canını seve seve ortaya koyan milletimize hizmet etmekten büyük onur ve şeref duyuyorum.

Herkes şundan olmalı ki, ihanet şebekeleri, saçtıkları nifak tohumlarıyla böyle tek vücut olmuş bir milletin bütünlüğüne asla halel getiremeyecekler. Kardeşlikten ve adaletten yana olan milletimizle kutlu değerlerimize sahip çıkmaya, hedeflerimize doğru yürümeye devam edeceğiz. Birliğimize kasteden, gücümüzü kırmak isteyen bütün o kirli oyunları ve şer odaklarını da yok etmek için milletimizin vermiş olduğu destek ve güçle bunları tamamen yok edeceğiz.

Bu düşüncelerle bir kez daha aziz şehitlerimize bu mübarek günde Allah'tan rahmet, gazilerimize hayırlı uzun ömürler diliyorum. Hastanede yatmakta olan yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum" diye konuştu.

adminadmin