Genel
Giriş Tarihi : 06-12-2017 14:42   Güncelleme : 06-12-2017 14:42

13 Reasons Why Online İzle

13 Reasons Why Online İzle

13 Reasons Why Online İzle

Yabancı dizi izlemeyi sevenler, hemen altyazilidizi.co sitesine gir ve 13 Reasons Why 1. Sezon 1. Bölüm itibari ile ya da dilediğin bölümü itibariyle 13 Reasons Why izle. Yıllardır birçok bölümü yayınlanmış olan bu dizi gerçekten çok sürükleyici ve müthiş bir ekti oluşturan bir dizidir.Dizinin tüm bölümleri bu site tarafından izleyicileri ile buluşturulmuştur. Dünyada milyonlarca kişi tarafından beğeni ile takip edilen ve her bölümü müthiş bir heyecana sahip olan bu diziyi izlemeye doyamayacaksınız.

Dizinin tüm sezon ve bölümlerini altyazilidizi.co sitesinde bulabilirsiniz. Altyazılı olarak sizlere sunulan bu dizi gerçekten bir harika. Dram ve gizem bu dizide bir araya geliyor. Çok yeni bir dizi olmasına rağmen, eski ve köklü diziler kadar hayran kitlesine sahip olmayı başaran bu dizi çok özel bir dizi olma özelliğine sahiptir. Bu kadar özel olmasını belki de her yaş grubuna hitap etmesine bağlayabiliriz. Tabi ki oyuncu kalitesi, konusu da yabana atılmamalıdır.

Bu dizinin 2017 yılında kitabı çıkmıştır. Selena Gomez tarafından diziye uyarlanan bu kitap, bu özelliği ile de en çok okunan kitaplar arasında yerini almıştır. Dram ağırlıklı olan bu dizi oldukça büyük acılara sahne olmaktadır. Genç yaşlardaki bir kızın intihar etmesine neden olan olay hakkında bilgilerin bulunduğu kaset filmin ana yapısını oluşturmaktadır. Daha fazla benden dinleme. Sen de altyazilidizi.co adresine gir ve 13 Reasons Why izle.

Son olarak dizinin oyuncularından da biraz bahsetmek istiyorum. Bu dizinin başrol oyuncusu KatherineLangford. Dizide en önemli karakter olan ve intihar eden kişiyi canlandıran bu oyuncu, daha önce yalnızca bir kısa filmde rol almasına rağmen son derece güzel iş çıkarmaktadır. Diğer başrol oyuncusu Dylan Minnette ise birçok dizide oynamış olan oldukça tecrübeli bir oyuncudur. Çok küçük yaşlarda başladığı oyunculuk serüveninde büyük başarılara imza atmış, çok önemli film ve dizilerde rol almıştır.

Tüm bölümler ve sezonlar www.altyazilidizi.co adresinde sizlere sunulmuştur. Diziyi ister ilk bölümü olan 13 ReasonsWhy 1. Sezon 1. Bölümitibari ile, dilerseniz de istediğiniz her hangi bir bölümden başlayarak izleyebilirsiniz.

 

adminadmin