Güncel
Giriş Tarihi : 06-08-2016 09:52   Güncelleme : 06-08-2016 09:52

15 Temmuz zaferini Rus Bayramı olarak kutlayalım!

Erdoğan ve ona inanan irfan sahibi milletin 15 Temmuz’da yazdığı destanın arkasına takılmayan kalmadı. Kendi içimizdekileri idare ediyorduk eyvallah. Rusya'yı niye taktınız ki siz bu ambulansın peşine?

15 Temmuz zaferini Rus Bayramı olarak kutlayalım!

Rus füzeleri darbecilerin kullandığı uçaklara kilitlenmiş de demişler ki: "Darbe yapmayın sizi vururuz." Politbüro Rus propagandası yapacakmış, palavra sıkacak adam bulamamış saçmalamışlar.

Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Kime yaranmaya çalışıyorsunuz? Tam olarak derdiniz ne? Kötü niyetli değilseniz "Ahmak mısınız" kendinizi niye kullandırıyorsunuz?

Eskiden gafil İslamcı abiler vardı gençliğimde, "Rusya kitapsız, Rusya ateist, Amerika bari ehli kitap” deyip ABD propagandaları yaparlardı. ABD'yi Türkiye’nin hamisi gibi anlatırlardı. Ölenleri oldu bu anlattığım ahmakların (Allah azaplarını artırsın) dirileri de sürünerek ölmeyi bekliyor. Şimdi aynı onlar gibi Rusya propagandası yapıyorsunuz siz de.

Rusya'yı Türkiye’nin hamisi yapacaksınız utanmasanız.

2. Dünya Savaşı sonrasından kalma ABD-Rusya kutuplaşması tezgâhını dış politika zannediyorsunuz hâlâ. Kendiniz akılsızsınız, bari bizi akılsız yerine koymayın.

İkisinden birini seçmek zorunda değiliz. İkisiyle de ticaret yaparız, stratejik ortak oluruz ama biliriz ki ikisi de potansiyel işgalcidir. İkisi de düşmandır. İkisi de emperyalisttir.

Ezcümle: Rusya dediğiniz de ABD dediğiniz de Asya'da, Ortadoğu'da sırayla Müslüman çocuklarını parçalıyorlar. Aklınızı başınıza devşirin. Doğu da Allah'ın Batı da Allah'ın…

Erem Şentürk / Diriliş Postası

adminadmin