Samsun Haber
Giriş Tarihi : 25-07-2016 15:42   Güncelleme : 25-07-2016 16:02

Adem Özköse Darbe Gecesini Akasyamhaber’e Anlattı

Farklı yöntemlerle yeniden saldırabilirler!

Adem Özköse Darbe Gecesini Akasyamhaber’e Anlattı

Seyyah, yazar, televizyon yapımcısı Adem Özköse, FETÖ/PDY’nin Darbeye teşebbüs ettiği gece yaşadıklarını Akasyamhaber’e anlattı.

Genel Kurmay’da çatışma haberini aldıktan sonra, telefonla arkadaşlarıyla organize olan Adem Özköse, küçük Kur’an-ı Kerim’ini alarak sokağa çıktığını ve önüne gelen ilk tankın karşısına dikilmek için harekete geçtiğini söyledi.

Saat 22.00 civarında, İlk önce Cumhurbaşkanı’nın Kısıklı’daki evinin önüne gittiklerini kaydeden Özköse, bir polis otosunun üstüne çıkarak mikrofonla kısa bir konuşma yaptığını ve çevresine toplanan kalabalığa darbeye karşı, vatanı, dini ve milleti savunmak ve direnmek için yemin ettirdiğini belirterek şöyle devam etti;

“ Daha sonra köprüye doğru yola çıktık. Köprüde adeta bir destan yazıldı. Uçaklara, jetlere, tanklara tekbir sesleriyle direnerek karşılık verdik. Yanımda insanlar vuruldu. Burada Cumhurbaşkanı’nın evinin önünde yaptığımız yemini hep birlikte tekrar ettik. Kahraman milletimiz tereddüt etmeden, tankların karşısına dikildiler. Burada şehit verdik. 15 Temmuz gecesi Halkın Darbeye karşı kahramanca direnmenin destanı haline geldi.”

MEYDANLARI BOŞ BIRAKMAYALIM YENİ VE FARKLI SALDIRILAR OLABİLİR

Uluslararası bir saldırıyla karşı karşıya olunduğunu da sözlerine ekleyen Adem Özköse, “Her zaman bir muhabbet duyduğum kahraman halkımla bir kez daha iftihar ettim. Bu destanın yazılması gerekiyor. Bu destan unutulmamalı ve unutturulmamalı.

İlk girişimi püskürttük ama dikkatli olmalıyız farklı farklı yöntemler deneyerek bir kere daha saldıracaklardır. Allah bizimledir. Asla ümitsizliğe yer yok. En zorunu başardık. Bundan sonrakileri de haydi haydi püskürteceğiz Allah’ın izniyle…” diye konuştu.

adminadmin