Güncel
Giriş Tarihi : 21-10-2017 10:07   Güncelleme : 21-10-2017 10:07

Adem Özköse: Katile Katil, Zalime Zalim Demeye Devam Edeceğim

Gazeteci Adem Özköse, “Yasin Börü ve arkadaşlarının katledilmesinde payı olan birine sıfatını söylediğim için asla pişman değilim. Eğer bu ülkede katile katil demek suçsa bilsinler ki bir Müslüman olarak katile katil, zalime zalim demeye devam edeceğim” dedi.

Adem Özköse: Katile Katil, Zalime Zalim Demeye Devam Edeceğim

6-7 Ekim olaylarında halkı sokağa çağıran ve birçok insanın ölümüne neden olan olayların baş sorumlularından terör destekçisi HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş’a “katil” dediği için Gazeteci-Yazar Adem Özköse ile Hüda-Par Yüksek İştişare Üyesi Süleyman Atmaca, önce 2 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Özköse ve Atmaca’nın cezası 5 yıl süreyle ertelendi.

KARARA İTİRAZ EDECEK

Dava sonrası bir açıklama yapan Özköse, şunları söyledi: “Yasin Börü ve arkadaşlarının katledilmesinde payı olan birine sıfatını söylediğim için asla pişman değilim. Eğer bu ülkede katile katil demek suçsa bilsinler ki bir Müslüman olarak katile katil, zalime zalim demeye devam edeceğim” dedi.

Avukatlarının yerel mahkemenin kararına itiraz edeceklerini belirten Özköse, “İnşallah bu bariz hatadan bir an önce dönülür” ifadelerini kullandı.

Burak Çolo / Diriliş Postası

adminadmin