Samsun Haber
Giriş Tarihi : 21-11-2018 09:13   Güncelleme : 21-11-2018 09:13

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Necati Alkan: Belediyeciliğin her konusu benim işimdir!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Necati Alkan: Belediyeciliğin her konusu benim işimdir!

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Necati Alkan, Samsun'un imar ve şehircilik ve alt yapı meselesinin yıllardır halledilemediğini ve ziyadesiyle ihmal edildiğini belirterek, “Vatandaş bu sıkıntıları bir yağmur yağdığında daha çok hissediyor” diye konuştu.

Akasyamhaberi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Recep Yazgan’a aday adayı olma gerekçelerini anlatan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı  Necati Alkan, Samsun Belediyesi eski Başkanı Vehbi Gül ile devam eden belediyecilik tecrübesine güvenerek aday adaylığı müracaatında bulunduğunu belirterek, “senelerce belediyecilikte her türlü projelerde çalıştım. Samsun’un alt yapasında benim imzam var. Fakat ne yazık ki, Samsun alt yapasına gereken ilgi gösterilmediği için bugün Samsun’un alt yapısı sinyal vermektedir. projeler çalıştım. Belediyecilik nedir, halka hizmet nedir çok iyi biliyorum. Meslek hayatımda edindiğim bilgileri Samsun’a kullanmak istedim. Her dönemde eksikliğini hissettiğimiz konuların tamamlanması gerek. Samsun'un imar ve şehircilik konularının kökünden çözülmesi lazım.

Samsunlu olan gençlere vakıf üniversiteleri burslu olacak. Eğitim, hayvancılık, tarımda da hızla ilerlemeliyiz, Samsun'u 30 yıl ileriye götürürüz. Şu an tek amacım hizmet etmek. Bu işin içinden geldiğim için bu kadar rahat konuşabiliyorum “diye konuştu.

adminadmin