Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-11-2017 09:59   Güncelleme : 22-11-2017 10:22

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel “Büyükşehir'e Sormak Gerekir” Siz hâlâ sormadınız mı?

​AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel CHP İl Başkanı’nın Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin batmakta olduğunu ve ihalelere şaibe karıştığı iddialarıyla alakalı olarak "Büyükşehire sormak lazım" demiş.

AK Parti Samsun İl Başkanı Göksel “Büyükşehir'e Sormak Gerekir” Siz hâlâ sormadınız mı?

Hedef Halk Gazetesi’nde yer alan habere göre AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel konunun muhatabının Samsun Büyükşehir Belediyesi olduğunu belirterek "Teşkilat olarak biz sadece, belediyelerimiz halka doğru hizmet yapıyor mu? Halk hizmetlerden memnun mu? konularıyla ilgileniyoruz. Bizim işimiz; belediyeler ve hükümetin arasındaki koordinasyonu sağlamak. Vatandaş ne istiyor bunun talebini belediyeye veya hükümete iletmek. Hükümetin yapacağı icraatları da vatandaşa anlatmak" diye cevap vermiş.

Yolsuzluk ve hukuksuzluklarla mücadele etmek yerine belediyeler ile hükümetin koordinasyonunu sağlamak şeklinde topu taca atarak ne şiş yansın ne kebab cevabı veren Göksel’e “Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yarıdmcısı Mustafa Yurt'un, Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Samsun’un Ayvacık İlçesinde bulunan Suat Uğurlu Barajına 470 metre yakınında baraj gövdesini tehlikeye atarak açacağı taş ocağına olur alabilmek için Karadeniz Teknik Üniversitesi’ne hazırlattığı rapora sahte imza atarak Devlet Su İşleri 7. Bölge Müdürlüğü’ne vermesi” hususunu soru sormuştuk.

Göksel “sorup, öğrenip döneceğim sana” demişti.

Aradan geçti bir ay hala soracak, hala öğrenecek..

adminadmin