Samsun Haber
Giriş Tarihi : 19-03-2018 09:04   Güncelleme : 19-03-2018 09:04

AK Parti Samsun teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hazırlanıyor!

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan 6. Olağan İl Kongresi hazırlıklarına ilişkin bilgi verdi.

AK Parti Samsun teşkilatı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hazırlanıyor!

AK Parti 6. Olağan Samsun İl Kongresi Ak Parti Genel Başkanı ,Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 24 Mart Saat 12.00’te başlayacak. Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek kongreyle ilgili yapılan çalışmalara ilişkin bilgi veren Karaduman, "Bu salondan Samsunlu vatandaşlarımızın katılımı ile hep birlikte Afrin’de Zeytin Dalı Harekatı’nda destanlar yazan kahraman Mehmetçiklerimizi de selamlayacağız. Şehitlerimizi rahmetle anacağız. Gazilerimize minnet duygularımızı sunacağız. Samsun’da 17 ilçemizle 1466 mahalle teşkilatlarımızla 3 bin altı sandıktaki sandık teşkilatlarımızla hep birlikte çalışarak bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz" diye konuştu.

Uzun bir kongre çalışması döneminden sonra bugünlere geldiklerini belirten Karaduman, 17 ilçenin kongresini gerçekleştirdiklerini ve Genel Merkez Teşkilat başkanlığımız Bölge ve İl koordinatörlerimiz ile birlikte yürüttüğümüz il yönetim kurulu üyelerinin belirlenmesi çalışmalarının da titizlikle devam ettiğini ifade etti. Karaduman, şunları kaydetti:

"Yönetim kurulu üyelerimizin de belirlenmesi ile bu büyük çalışmanın mutabakatın sonucunu 24 Mart ta gerçekleştirip 25 Mart’tan itibaren büyük bir hızla 2019 seçimlerine hazırlanacağız. Samsun da İki yüz binin üzerinde üyemiz var. Bu üyelerin ve tüm vatandaşlarımızın katkısıyla bu kutlu davanın yürüyüşüne hızımızı hiç azaltmadan devam edeceğiz. Bizim teşkilatlarımızda yönetim kurulu listelerimizde toplumun her kesiminin temsil edilmesi amaçlanarak çalışmalar yürütülür. Listelerimizde mutlaka kadın ve genç sayılarımız belirlenmiş asgari sayıda olmak zorundadır. Kadınlar, gençler, engelliler çok büyük oranda temsil edilir. Kongre salonumuzda ve salon dışında,10 binlerce Samsunlumuzla kongremizi gerçekleştireceğiz Kongre ve mitingimize Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız teşrif edeceklerdir, Kongremizden önce dışarıda bir mitingimiz olacak. Cumhurbaşkanımız önce bu mitingi gerçekleştirecek daha sonra salona teşrif edecekler ve salonda kongremizi gerçekleştireceğiz."

Farklı teknolojileri kullandıklarını söyleyen Karaduman, kongre salonunun tavanına monte edilecek dev Türk bayrağının altında gerçekleşecek olan kongremizde Partimizin kuruluşundan bu güne önemli anların fotoğraflarla birlikte bulunduğu, Samsunda gerçekleştirdiğimiz miting görsellerinin ve seçim sonuçlarının yer aldığı 8m yüksekliğinde 240 m boyunda bir zaman turu görsel çalışmasının hazırlandığını kaydetti.

Kongrenin gerçekleştirileceği salona Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğraflarının asılacağını belirten Karaduman

Samsun’dan Afrin’deki yiğitlere selam olsun " , "Tek millet, tek bayrak, tek devlet, tek vatan" ve daha bir çok afişin yer alacağını belirtti.

‘Samsun miting ve kongrelerinin her zaman Cumhurbaşkanımız için farklı bir yerinin olduğunu belirten Karaduman, geçen yıllarda bizim her zaman yanımızda olan mitinglerimizi hıncahınç dolduran Samsunlu tüm hemşerilerimizi Milletin adamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile halkımızın tekrar kavuşmasının günü olacak olan bu mutlu günümüzde 24 Mart da Tekkeköy Yaşar Doğu Spor Salonuna kongre ve mitingimize davet ediyoruz’ diye belirtti.

adminadmin