Samsun Haber
Giriş Tarihi : 11-09-2018 13:49   Güncelleme : 11-09-2018 13:49

Ak Partili Teyyare'den Teşkilata Sitem

Ak Partili Teyyare'den Teşkilata Sitem

AK Parti Samsun Teşkilatı'nın kurucularından olan Mehmet Teyyare sosyal medya hesabından partililerini sert dille eleştirmeye başladı. Teyyare, "Yağcılar ve yalakalar şimdi bana saldıracak biliyorum ama ben doğruları söylemeye devam edeceğim. Bu kadrolar AK Parti'yi bitirecek" dedi.

Samsun'da Muhasebeci Mali Müşavir olan Mehmet Teyyare en son AK Parti Samsun İl Başkanlığı'na aday olmuştu. Av. Hakan Karaduman'ın İl Başkanı olmasından sonra sosyal medyada eleştirilerini artıran Mehmet Teyyare, "Bir yıldan beri avazım çıktığı, dilimin döndüğü kadar söyledim. Bu kadrolar AK Parti'yi bitirecek dedim" söylemleri sonrası gözler İl Başkanı Hakan Karaduman'a çevrildi.

BÜYÜKŞEHİR'E İKİ İSİM

Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday olacak isimlere de mesaj veren Teyyare, "Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığına Samsun sevdalısı bir başkan istiyoruz. Benim teklifim Dr. Nadir Yaman ile İnşaat Mühendisi olan Necati Alkan'dır. Samsun'un kaynaklarını Samsunlular için kullanacak, Samsun önceliğim diyen başkan istiyoruz" dedi.

SAMSUN NİÇİN GÖÇ VERİYOR?

Teyyare'nin en önemli paylaşımı ve üzerinde durularak incelenmesi gereken söylemlerinin başında şu mesajı yer alıyor, "Teşkilatları belediye başkanlarının güdümünden çıkardığımız gün Samsun'un kurtulduğu gündür. AK Parti teşkilatları milletvekillerine Samsun için ne yaptınız? Samsun niçin göç veriyor diye sormalı."

Ceren KESGİN / Samsunhürhaber

adminadmin