Genel
Giriş Tarihi : 17-10-2018 10:55   Güncelleme : 17-10-2018 10:55

Akit Gazetesi’nin yazılarına son verdiği Nurettin Veren Akasyamhaber’e konuştu

Akit Gazetesi’nin yazılarına son verdiği Nurettin Veren Akasyamhaber’e konuştu

Yeni Akit Gazetesi’nin yazılarına son verdiği Yazar Nurettin Veren, gazetenin kendisine bilgi vermeden son yazısını yayınlamadığını söyledi.

Kendisine telefonla ulaştığımız Nurettin Veren, bazı grupların masa altında FETÖ ile barış çubuğu içtiklerini ve bunun verilen hukuki, siyasi mücadeleyi ve yargıyı tıkadığını söyledi.

Tarihten Kanuni ve Pargalı İbrahim Paşa ilişkisi hakkında çarpıcı bir benzetme yapan Nurettin Veren; “Önce günümüz Pargalı İbrahim Paşaları vakit geç olmadan Kanuni'lere anlatmamız lazım” dedi.

Mücadelesine kaldığı yerden devam etmeyi düşünen Nurettin Veren bu mücadelenin boynunun borcu olduğunu ve özellikle 15 Temmuz 2016 miladi tarihinden sonra hata lüksünün kimseye bahsedilmediğini belirterek bu kamyonun, bu sürücü hatalarıyla bir gün duvara kesinlikle toslayacağını da sözlerine ekledi.

HERKES HER ŞEYİN BİLİNCİNDE, BEN UYARI GÖREVİNİ YAPTIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a iletilen, FETÖ mağduru akademisyenlerinin görüşme taleplerinin de akıbetinin belli olmadığını vurgulayan Nurettin Veren bu mücadelenin Devlet geleneği, terbiyesi, ciddiyeti ve ağırlığı ile yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Nurettin Veren Akasyamhaber’de yazması teklifimize ise sıcak bakabileceğini belirtti.

adminadmin