Samsun Haber
Giriş Tarihi : 14-03-2018 12:47   Güncelleme : 14-03-2018 12:47

Armutçu Hükümeti soru yağmuruna tuttu!

Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Temel Armutçu, hükümeti soru yağmuruna tuttu.

Armutçu Hükümeti soru yağmuruna tuttu!

Hükümetin İslam’ın güncellenmesi, hadislerin Kuran’a uygunluğu gibi alanlarında söz sahibi olmadıkları meseleleri dillerine dolayarak neyi amaçladıklarını anlayamadıklarını belirten Armutçu, ‘’Bırakın bu pansuman işlerini de ameliyata geçin. Önce bir defa vatandaşın şu sorularına cevap verin’’ dedi ve hükümete şu soruları yöneltti;

İşte o sorular:

1. Kuran'ın kesin hükümlerinin aksine kanunlaştırdığınız; İnsan sağlığını tehdit eden ve ayrıca insan onur ve haysiyetini de zedeleyici AB uyum yasalarını (Eşcinsel evlilik, Zina, Domuzun Kasaplık et olması vs. ) kaldıracak mısınız/kaldırmayacak mısınız?

2. ABD, İsrail, İngiltere'nin, Orta Doğu’yu adeta kan ve gözyaşına boğan; sözde demokrasi pazarlıķ üçgeninden ( BOP Eş Başkanlığı) istifa edecek misiniz/etmeyecek misiniz?

3. Teröre her tür destek(İstihbarat, Silah ve Asker) sağlayan incirliği kapatacak mısınız/ kapatmayacak mısınız?

4. 16 yılda Adil Ekonomik Düzen yerine faiz sarmalı sıcak para Ekonomisiyle batırdığınız Ülke ekonomisinde; tüketim ticaretini sonlandırıp Türkiye’nin kurtuluşu üretim ekonomisine dönecek misiniz/ dönmeyecek misiniz?

5. Seçime endeksli muhtarlığa çevirdiğiniz belediyelerin yine milletin gözünü boyamak adına; hiçbir yaraya merhem olmayan taş yığınları için(gençlik merkezleri, park, bahçe, anıt vs.)  borçlanarak gömdükleri milyarlarca paraları denetleyecek misiniz/ denetlemeyecek misiniz?

6. Türkiye’nin ve milletin namusu olan köylünün de geçim kaynağı tarımı ithalatla bitirmekten vazgeçecek misiniz/ geçmeyecek misiniz?

7. Elde kalan son kale Şeker Fabrikalarını Siyonist menşeili firmalar istiyor diye; halkın sağlığını tehdit eden Nişasta Bazlı Şeker üreten firmalara satmaktan vazgeçecek misiniz/vazgeçmeyecek misiniz?

8. Her sene bu olmadı şu olmadı diye oyun masasına dönen ülkemizin geleceği gençlerimizin eğitiminde milli eğitim müfredatını adam gibi düzenleyecek misiniz/ düzenlemeyecek misiniz?

9. Hem dinimizce lanetlenen, hem de etik olarak vicdanları rahatsız eden rüşveti tüm bürokraside geçim kaynağı olmaktan çıkartacak mısınız/çıkarmayacak mısınız?

10. Gelirde adaletsizliği (taşeron, emekli, dul, yetim, dar gelirli v.s) düzeltebilecek misiniz/ düzeltemeyecek misiniz?

11. Artık ülkemizde olağan hale gelen yönetim bicimi olağan üstü hali kaldıracak mısınız/kaldırmayacak mısınız?

12. Fikir sahiplerinin fikirlerini (terörist eyleme dönüştürmeden) özgürce söyleme ve siyaset etme haklarını güvence altına alacak yasal düzenlemeleri yapacak mısınız/yapmayacak mısınız?

13. Kişileri ötekileştirerek sizce konuşanları kahraman sizce konuşmayanları hain göstererek kutuplaşmaya çanak tutmaktan vazgeçecek misiniz/geçmeyecek misiniz?

14. Bilinen şanlı tarihinden bu güne zalimle iş tutmayan bu eşsiz topluluğun yaşam biçimi olan vicdanlarını, şanlı Türk ordusunun teröristlere yaptığı operasyonları; siyasete malzeme edilmesinin önüne geçecek misiniz/geçmeyecek misiniz?

adminadmin