Samsun Haber
Giriş Tarihi : 04-08-2016 12:54   Güncelleme : 04-08-2016 14:21

ASKON Samsun Cumhuriyet Meydanı’ında Direnişçilere Döner ayran ikram etti!

15 Temmuz FETÖ/PDY Darbe Girişimine karşı ilk geceden itibaren Samsun Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran darbe direnişçilerine ASKON Samsun Şubesi keşkek ikramından sonra şimdi de döner ayran ikramında bulundu.

ASKON Samsun Cumhuriyet Meydanı’ında Direnişçilere Döner ayran ikram etti!

‘Darbeye Hayır’, ‘FETÖ’ye Dur De!’ sloganıyla İlk günden bu yana Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda nöbete devam eden Direnişçiler nöbeti bu Pazar günü İstanbul Yenikapı’da yapılacak miting ile sonlandıracak.

ASKON Samsun Şubesi Başkan Furkan Okudan ve ASKON üyeleri, AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Ak Parti Samsun Milletveki Hasan Basri Kurt ve İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un da de katılımıyla Meydanda nöbet tutan halka döner ayran ikram etti.

ASKON NÖBETTE

Darbe girişiminin yaşandığı ilk günden beri bütün üyeleriyle birlikte meydanlarda olduklarını ifade eden ASKON Samsun Şube Başkanı Okudan, “yönetim kurulu üyelerimiz ve üyeler ile beraber bu saatte Samsun’da Cumhuriyet Meydanı’nda milli irade nöbetindeyiz, Sonuna kadar burada Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Yanındayız. ASKON  olarak demokrasiye sahip çıkıyoruz. Nöbetin başından beri tam kadro Samsun Cumhuriyet Meydanı’ndayız. Pazar günü ise ASKON üyeleriyle birlikte Yenikapı’daki mitinge katılarak cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağız” diye konuştu.

adminadmin