Samsun Haber
Giriş Tarihi : 13-04-2019 10:32   Güncelleme : 13-04-2019 10:36

Bafra Kesimhanesi Onay Belgesini Aldı

Samsun’un Bafra İlçesi Bahçeler Mahallesinde faaliyet gösteren Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra Ticaret Borsası Kesimhanesi “ İşletme Onay Belgesi ”ni aldı. İşletme Onay Belgesi İl Tarım ve Orman Müdürü Nail Kırmacı tarafından Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu’na teslim edildi.

Bafra Kesimhanesi Onay Belgesini Aldı

İl Müdürü Nail Kırmacı, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Turgut Güler ve Bafra İlçe Müdürü Ahmet Dursun işletmeyi ziyaret ederek incelemelerde bulunarak kesimhane hakkında bilgi aldı.

İl Tarım ve Orman Müdürü Nail Kırmacı, “Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Bafra Ticaret Borsasına ait Kesimhaneye 03.04.2019 tarihinde Gıda ve Yemin Resmi Kontrollerine Dair Yönetmelik, Hayvansal Gıdalar İçin Özel Hijyen Kuralları Yönetmeliği ve Hayvansal Gıdaların Resmi Kontrollerine ilişkin özel kuralları belirleyen yönetmeliğe istinaden İşletme Onay verildiğini, bölgenin en modern kesim tesisi olarak faaliyete geçen bu kesimhane de günlük 90 adet Büyükbaş ve 100 adet de küçükbaş hayvanın kesiminin gerçekleştirileceğini belirtti.”

adminadmin