Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-03-2018 09:17   Güncelleme : 22-03-2018 09:17

Bafra Mustafa Erdin Ortaokulu’ndan Şehitlerimize Vefa Ziyareti

Bafra Mustafa Erdin Ortaokulu, 7/C Vatanseverlik ve 8/D Vefa Sınıfı öğrencileri 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası münasebeti ile; Samsun Maarif Hareketi,” Her Sınıfın Bir Değeri Var “Projeleri Kapsamında; Din Kültürü Ahlak Bilgisi Öğretmenleri Kemal Delen, Hüseyin Tan, Okul Rehber Öğretmeni Faruk Gülşen rehberliğinde 35 Öğrenci grubu ile Bafra Şehitliği ile Bafra Şehit Aileleri Gaziler Dayanışma Derneği’ni ziyaret ettiler.

Bafra Mustafa Erdin Ortaokulu’ndan Şehitlerimize Vefa Ziyareti

Şehitlik ziyaretine, vatanseverlik kombine baskılı tişört ve şapkalı gelen öğrenciler derneğin fahri imamı Bülbül Hoca ve iki öğrencinin okuduğu Kur'an tilavetinin ardından dualar ile şehitleri anarak vatanseverliklerini ve vefalarını gösterdiler.

Şehitliğin ardından, dernek binasına geçen öğrencileri dernek başkanı Mümine Ersin ve derneğin üyeleri karşıladı.

Bir öğrencinin Kur’an-ı Kerim okumasının ardından, öğrenciler şehit yakınları için hazırladıkları Şehide Selam oratoryosunu sundular. Duygusal anların yaşandığı ziyarette öğrenciler şehit yakınları ile sohbet ettiler ve derneğin ziyaretçi anı defterine duygu ve düşüncelerini yazdılar.

Dernek başkanı Mümine Ersin ile Terörle Mücadele Gazisi Hakan Uncu öğrencilere ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler ve şehitlik, gaziliğin önemini anlattılar.

 Ziyaret dolayısı ile vatanseverlik ve vefa değerlerini edinen ve sergileyen öğrenciler ömürlerinde unutamayacakları bir gün yaşadılar.

Oktay ZERRİN- Bafra

adminadmin