Samsun Haber
Giriş Tarihi : 12-04-2017 09:12   Güncelleme : 12-04-2017 09:12

Başbakan’ın Mektubu İlkadımlı 56 Bin Genç Seçmene Ulaştı

İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, Ak Parti İlkadım Gençlik Kolları Üyeleri ile buluştu.

Başbakan’ın Mektubu İlkadımlı 56 Bin Genç Seçmene Ulaştı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım’ın 16 Nisan halk oylamasını anlatan ve Ak Parti hükümetinin gençlere verdiği önemi vurgulayan mektubu, İlkadım’da ikamet eden ve bu referandumda sandığa gidecek 56 bin genç seçmene ulaştı.

GENÇLERE MEKTUPLARINI GENÇLER VERDİ

Referandum çalışmaları süresince başarılı etkinliklere imza atan Ak Parti İlkadım İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları üyeleri tarafından kapı kapı dolaşılarak teslim edilen mektupların büyük ilgi çekmesi üzerine Gençlik Kolları üyelerini tebrik eden Başkan Tok, genç üyelerle bir araya geldi. Yaptıkları çalışmalar için gençleri tebrik eden ve onlarla sohbet eden Başkan Erdoğan Tok; “Bu mektup Ak Parti teşkilatımızın gençliğe verdiği önemi anlatıyor. Bundan dolayıdır ki gençlerimiz mektubu çok iyi okuyup analiz etmelidir. 16 Nisan da Evet ile gençler erken yaşlarda siyasi tecrübe sahibi olacak. Siyasete hareket gelecek. Gençlerimizin bakış açısı daha fazla siyasete yansıyacak. Bunlarda daha dinamik ve toplumun her kesimine hitap eden başarılı bir yönetim şekli anlamına geliyor. Bu önemli süreçte zamanınızı ülkenin geleceğine ayırdığınız için teşekkür ederim” dedi.

“BİZDEN BAYRAĞI DEVRALARAK BÜYÜK TÜRKİYE’Yİ GENÇLER YÖNETECEK”

“Ben de Ak Partili bir belediye başkanı olarak ve şahsım adına yaptığım bütün çalışma ve projelerin odağına genç evlatlarımızı koyuyorum Çünkü biliyorum ki bizden bayrağı devralarak büyük Türkiye’yi onlar yönetecekler. Yeni Anayasa ile birçok genç kardeşimize seçilme hakkı tanıyacağız. İlkadım’da aktif siyasete aday olabilecek 56 bin gencimiz bulunuyor. Bunun önemli bir katılım ve faydalı bir yaklaşım olduğunu biliyoruz. Bu nedenle bu hakkı elde etmek için gençlerimizden referandumda evet bekliyoruz” şeklinde konuştu.

adminadmin