Samsun Haber
Giriş Tarihi : 24-02-2017 13:48   Güncelleme : 24-02-2017 13:48

Başkan Kul Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretlerine Terme Ahmet Ersoy ilkokulu ile devam etti.

Başkan Kul Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, eğitim kurumlarına yaptığı ziyaretlerine devam ediyor. Okul eksiklerini yerinde gözlemleyen, okul müdürleri ve aile birliği yönetimleri ile eğitim hizmetlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Kul, Terme Ahmet Ersoy ilkokulunu ziyaret etti.

Okul Müdürü Münir Yüksel ve okul öğretmenleri tarafından karşılanan Kul ziyaretinde Belediye olarak tüm ekipleriyle okullara hizmet götürmeye çalıştıklarını söyledi.

EĞİTİME YATIRIM GELECEĞE YATIRIM

Eğitim anlamında Terme ilçesinde son dönemde önemli yatırımların hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Kul "Eğitime önem veriyor ve kurumlarımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimizde okul müdürleri ve öğretmenlerle görüşüyoruz. Görüşmelerimizde okulların durumları hakkında bilgi alarak, dilek ve şikayetleri de dinliyoruz. Eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için elimizdeki imkanlar ölçüsünde yardımcı olmaya çalışacağız. Eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Terme Belediyesi olarak çocuklarımızın geleceğine yatırım yapıyoruz” dedi.

Kul’a eğitime verdiği destekten dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Münir Yüksel’de, "Başkanım desteğinizi her zaman yanımızda hissediyorsunuz. Size ne zaman geldiysek desteğinizi aldık. Eğitim konusunda verdiğiniz bu destek ve bilinçten dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

adminadmin