Samsun Haber
Giriş Tarihi : 16-01-2017 10:58   Güncelleme : 16-01-2017 10:58

Başkan kul termespor kampını ziyaret etti.

Terme Belediye başkanı Şenol Kul ve Terme Genç İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Çelebi Termespor kampını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcular ile bir araya geldi.

Başkan kul termespor kampını ziyaret etti.

Samsun Haber - Termespor'a her zaman maddi ve manevi destek olan Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Terme Genç İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Çelebi ile birlikte Termespor Kalibya Otel Hazırlık Kampını ziyaret ederek Teknik heyet ve futbolcular ile kahvaltı yaptı.

Termespor kaptanı Hüseyin Semih Kaya ''Bizleri kampımızda ziyaret etmeniz soframıza oturmanız bizleri mutlu etti. Bu gibi ziyaretler bizleri daha da güçlü kılacak emeğimizin karşılığını manevi olarak almış olacağız. Bize inananların sayısı sene başında çok azdı ama şükürler olsun sizlerin destekleri ile bu algıyı kırmayı başardık. Bizlere Terme halkı inandıktan sonra Terme arkamızda durduktan sonra hedeflerimizi 2 seneye sığdırarak özlenen 3. lige çok rahat bir şekilde çıkarız. Bizleri ziyaret etmenizden dolayı çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

TESİS KAZANDIRMAK İÇİN KOLLARI SIVADIK

Termespor’un başarıları ile her zaman gurur duyduklarını dile getiren başkan Şenol Kul ''Bu sezon sizler ile fazla bir araya gelemedik lakin sizleri her zaman takip ediyorum. Termespor'a kalıcı eserler bırakmak ve geliri olan bir kulüp haline dönüştürmeyi hedefliyor ve bunun için çalışmalar yapıyoruz. Bunlardan en önemlisi Termespor'a yakışan bir tesis kazandırmak için kolları sıvadık ve önümüzdeki yıl Termespor futbolcu ve alt yapısının bir tesisi olacak. Terme’nin sizin her zaman yanınızda olacağını unutmayın. Sizlere her zaman söylediğim bir sözü söylemek istiyorum. Başarıya giden yolda her şey mubah değildir. Şampiyonluklar önemlidir ama sizler son 4 senedir gönüllerde şampiyon oldunuz, takdir topladınız ve gururumuz oldunuz. Bu senede sezon sonunda inşallah hem Samsun'un hem de gönüllerin şampiyonu olacaksınız” dedi.

adminadmin