Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 15-07-2020 12:59   Güncelleme : 15-07-2020 12:59

Başkomutan Dedi İnin Meydana! İndik Sahip Çıktık Aziz Vatana!

Başkomutan Dedi İnin Meydana! İndik Sahip Çıktık Aziz Vatana!

Siyasal tarihinde maalesef bir çok darbe görmüş olan Türk Milleti Allah’ın (cc.) izniyle hepsinde vatanına, bayrağına, iradesine sahip çıkarak muzaffer olmuştur.

 

15 Temmuz 2016 tarihinde Fetö Terör örgütü tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi Kürşad, Alparslan, Cengizhan... yürekli

yiğitlerin tekbirlerle, korkusuzca meydanlara inip canları pahasına al bayrağa, aziz vatana sahip çıkmalarıyla çok şükür engellenmiştir.

 

Demokrasiyi engellemek, halkın iradesini yok saymak için milletimizin birliğine, istiklal ve istikbaline yönelik bu hain darbe girişiminde halkla birlikte siyasetçilerde ortak amaçta birleşip darbe girişimine karşı canla başla mücadele etmişlerdir.

 

İstisna siyasetçilerde evlerinden darbe girişimini çekirdek çıtlayarak izlemiş olayın seyrine göre şekil alarak her zaman ki gibi kaypak halleriyle bizleri şaşırtmamışlar hatta bazıları bu hain darbe girişimine “kontrollü darbe” “tiyatro” deme yüzsüzlüğünü de göstermiştir. Ülkemizde yerel görünümlü (!) bazı sahtekarlığı ilke edinmiş medyalarla Amerikan medyası da bu kendini bilmezlere çanak tutmuştur.

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Recep YAZGANRecep YAZGAN