Gündem
Giriş Tarihi : 11-01-2014 10:41   Güncelleme : 11-01-2014 10:41

BEKTAŞ VURUYOR BURMA SUSUYOR

Atakum eski Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş, "Halkın kasasına sahip çıkamayan bir başkan olarak halkın karşısına çıkarken yüzünüz kızarmıyor mu?" dedi.

BEKTAŞ VURUYOR BURMA SUSUYOR
Atakum eski Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Adem Bektaş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Başkan Bektaş, Atakum halkının desteğiyle, yeni dönemde güzel işler başaracaklarını söyledi.
 
ATAKUM, YERİNDE SAYIYOR
Atakum'un son 5 yılda yerinde sayan bir ilçe haline geldiğini söyleyen Başkan Bektaş, "Atakum, hızını yitirdi. Yerinde sayan bir ilçe haline geldi. Maalesef 5 yılda iyi yönetilemedi. Verilen hiçbir sözü yerine getirmeyen bu yönetim, halkın karşısına naıl çıkacak göreceğiz. Atakumlu soracak, "bize ne söz verdin de ne yaptın" diyecek. Atakum halkı, 5 yılda bir çivi bile çakılmadığının farkında. Onun için 30 Mart'ı dört gözle bekleyen bir Atakum var. "O gün gelse de, bu köhne zihniyetten, belediyenin kasasına bile sahip çıkamayanlardan kurtulsak" diyor" dedi.
 
KASANIN HESABI NE OLACAK?
Atakum'da 2 sene önce soyulan kasanın bile hesabının verilmediğini sözlerine ekleyen Başkan Bektaş, "Sen daha belediyenin kasasına sahip çıkamamışsın, nasıl halkın karşısına çıkabiliyorsun. Acaba hiç yüzünüz kızarmıyor mu? Atakum halkının parasının hesabını verin ilk önce. Bugüne kadar, Atakum'da milyonlarca liralık satış yaptınız, belediyenin kasasını doldurdunuz, bir de üstüne 40 milyon TL borç yaptınız. Akıl karı değil. Ortada hiçbir şey yok, 100 milyon TL de ortada yok. Bu paralar nereye gitti. Açıklayın, kimin cebine girdi? Hangi meclis üyenizle ortak işler yaptın mı? Başkan vekilinizin hangi tür ilişkileri ile ihaleleri aldınız? Çıkın ve dürüstçe açıklayın. Atakum'u 5 yılda bitirdiniz, sömürdünüz" diye konuştu.
adminadmin