Samsun Haber
Giriş Tarihi : 10-04-2020 12:43   Güncelleme : 10-04-2020 12:52

Belediye Çalışanları da Alkışı Hak Ediyor!

Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı ve Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya UZUN ziyaretlerde bulunduğu Belediye şantiyelerinde işçilerle bir araya geldi.

Belediye Çalışanları da Alkışı Hak Ediyor!

İşçilerin tek tek hatrını soran Başkan Uzun, çalışmalarını gerçekleştirirken dikkat etmeleri gereken hijyen ve kişisel korunma kurallarını hatırlatarak koruyucu giysileri kullanma hususunda titiz davranmaları gerektiğini hatırlattı.

ÖNEMLİ BİR GÖREV İFA EDİYORSUNUZ

Koronavirüs salgını başladığı günden bugüne Temizlik İşlerinden Zabıtasına, Sosyal Yardım İşçisinden Fen İşçilerine tüm Belediye işçilerinin sahada aktif bir şekilde fedakarca görevlerinin başında olduğunu vurgulayan Hizme-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun;

"Onlar hayatı durdurduklarında sokaklar çöpten geçilmez, Onlar hayatı durdurduklarında dezenfeksiyon çalışmaları yarım kalır, Onlar hayatı durdurduklarında koronavirüs tedbirleri uygulanamaz.

 

Bu yönüyle baktığımız da tıpkı sağlıkçılarımız, postacı kardeşlerimiz, polislerimiz, jandarmalarımız gibi Belediye çalışanlarımız da önemli bir görevi üstleniyor ve büyük bir alkışı hak ediyorlar.

 

Onları gördüğümüz yerde alkışlayalım, hal hatırlarını soralım, moral motivasyon verelim.

 

En fazla risk gurubunda olanların başında Belediye çalışanlarımız geliyor.

Onlar 7/24 sahadalar, alandalar, caddelerde sokaklarda bizler için çalışıyorlar.

Belediye çalışanlarımızda alkışı hak ediyor." ifadesinde bulundu.

Recep YAZGANRecep YAZGAN