Ekonomi
Giriş Tarihi : 22-03-2017 10:00   Güncelleme : 22-03-2017 10:00

belediyelere kpss şartsız personel alınacak!

İŞKUR resmi web sayfasından yayımlanan ilan duyuruları kapsamında belediye kurumlarına personel alımları gerçekleştirilecek. Alımlar hakkındaki tüm açıklamalar adayların erişimine sunuldu. İşte merak ettiğiniz tüm ayrıntılar...

belediyelere kpss şartsız personel alınacak!

Belediyelere çok sayıda personel alımı yapılacak. Başvurular İŞKUR'dan ve kurumun kendisinden kolaylıkla yapılacak.

Trabzon Beşikdüzü Belediyesi'ne 1 adet lise mezunu daimi tam süreli Engelli büro İşçisi Alımı, Manisa Köprübaşı Belediyesi'ne çok sayıda Sözleşmeli Personel Alımı gerçekleşecek.

20 Mart 2017 tarihli duyuru kapsamında Trabzon Beşikdüzü Belediyesi'ne alınacak olan 1 adet en az lise mezunu daimi ve tam süreli engelli büro İşçisi için adaylarda KPSS şartı aranmayacak. Başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve resmi web sayfasından online olarak yapılabilecek. SON BAŞVURU TARİHİ 29 Mart 2017 olarak açıklandı.

Manisa Köprübaşı Belediyesi'ne birden fazla sözleşmeli personel alımı yapılacak. Her pozisyon için adaylardan farklı şartlar isteniyor. Ayrıca her ilanın başvuru tarihleri farklılık gösteriyor.

GEREKLİ GENEL ŞARTLAR

Manisa Köprübaşı Belediyesi SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMInda her pozisyon için özel şartlar konulmuş durumda. Bunun yanında bir de her adayda olması gereken genel şartlar var. İşte bazıları; 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununnun 48. Maddesi A fıkrasında belirtilen şartları taşımak, Görevini devamlı yapmasına engel olacak sağlık problemi olmamak, Başka bir kamu kurumunda sözleşmeli olarak çalışıyor olmamak, Köprübaşı ilçesi sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak.

KURUMA ALINACAK PERSONELLER, EĞİTİM DURUMLARI VE BAŞVURU TARİHLERİ;

-1 adet ebe alımında adayların lise mezunu olması şart. Bunun dışında Sağlık Meslek Lisesi Ebe'lik Bölümünden mezun olmak şartı da bulunuyor. Başvurular başlamış olup, kurumun kendisine yapılacak.

-1 adet önlisans mezunu tekniker alımı, adayların Yüksek öğrenim kurumlarının Elektrik bölümünden mezun olması şart.

-1 adet yükseköğretim mezunu MÜHENDİS (İnşaat Mühendisi) alımı, Adayların Yükseköğrenim Kurulularının İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olması şart.

-1 adet mimar alımı, adayların Yükseköğrenim Kurulularının Mimarlık Bölümünden mezun olması zorunlu tutuldu.

-Yükseköğrenim Kurumlarının Veterinerlik Fakültesi Bölümünden mezun olmuş 1 adet veteriner alımı.

Yukarıdaki tüm pozisyonlara başvurular 20.03.2017 pazartesi ile 07.04.2017 Cuma günü 08:00-17:00 saatleri arasında Köprübaşı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak.

Bunun yanında kuruma 2 adet teknisyen alımı gerçekleştirilecek. Teknisyen alımına yapılacak olan başvurular 20.03.2017 pazartesi ile 23.03.2017 Perşembe günü 08:00-17:00 saatleri arasında Köprübaşı Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü'ne şahsen gerçekleşecek. Engelli işçi alımı dışındaki alımlar sözlü sınav kapsamında yapılacak. 

kpsscafe.com.tr|ANKARA

 

adminadmin