Analiz
Giriş Tarihi : 11-01-2014 13:14   Güncelleme : 11-01-2014 13:14

BİR HAKKIM VARSA ONU ALMAYA GELDİM

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tarık Cengiz seçim sürecindeki gezileri kapsamında Samsunspor Taraftar Gruplarından Söğütlübahçeliler ve Şirinler’i ziyaret etti.

BİR HAKKIM VARSA ONU ALMAYA GELDİM
Daha sonra Salıpazarı ilçesine geçen Cengiz milletvekilliği döneminde hizmet ettiği köylerden Esatçiftliği ve Tahnal köylerini ziyaret etti. Cuma namazını Tahnal köy halkıyla birlikte kılan Cengiz namazdan sonra kısa konuşma yaptı.

12 yıldan bu yana köylere bir çivi çakılmadığı gören Tarık Cengiz bu durumdan duyduğu üzüntüyü dile getirdi. “Ben buraya varsa bir hakkım onu almaya geldim. Ben diğer politikacılar gibi onu yapacağım bunu yapacağım demiyorum çünkü eğer belediye başkanı olursam benim ne yapacağımı en iyi siz biliyorsunuz. Beni milletvekilliğim döneminde niye şehir merkezine gelmiyorsun hep köylerdesin diye eleştiriyorlardı. Ben bu köylerden çıkmadığım için çok memnumun ama bu köylerin bu durumundan da çok üzgünüm. Bakın yollarınıza, alt yapınıza berbat durumda 12 yıl boyunca hiçbir şey yapılmamış. Benim döneminde yapılan asfalta bir yama bile çok görülmüş, bu size hak mıydı?” dedi.

Kendisinden sonraki seçimlerde muhtelif birçok partiye bu köylerin oy verdiğini söyleyen Tarık Cengiz, “Nerede o siyasetçiler, nerede bu insanlar oy verdiniz seçtiniz, hangisi geldi çayınızı içti hizmetinizi gördü. Seçim vaatleriyle hizmet yapılmaz hedeflerini, yapacaklarını herkesi kucaklayarak samimi içten yüreğinden gelerek anlatacaksın”.  dedi.
 
CHP Salıpazarı İlçe Başkanı Mustafa Aydoğdu ve CHP Salıpazarı İlçe Belediye Başkan Adayı Hasan Düzenli ile birlikte köyleri ziyaret eden Tarık Cengiz “Bana sahip çıkın, hizmetimize sahip çıkın yaptıklarımızı gördünüz daha ben hayalimi bitirmedim ama buraya bu hayalimi gerçekleştirmeye geldim. Büyük Samsun için kırsalımızın kalkınması için inandığınız güvendiğiniz hizmete oy verin” dedi.
 
Daha sonra esnaf ve Salıpazarı halkını ziyaret eden Tarık Cengiz Avut Köyü’nde düzenlenen organizasyona katılmak üzere ilçe merkezinden ayrıldı.
adminadmin