Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 17-10-2017 18:47   Güncelleme : 17-10-2017 19:03

BİR PUAN İYİ Mİ?

Klasik, yenemiyorsan yenilme ile bir yere varma şansını yitirmiş bir takımız biz. Çünkü fazlasıyla puan kaybı yaşadık, bundan sonra bütün maçları en azında bu kadar pozisyona girdiğimiz maçları mutlaka kazanmalıyız.

BİR PUAN İYİ Mİ?

Bazan fırsat bulursan rakibin çok güçlü bile olsa yenersin bu futbolun güzelliğidir. Ankaragücü’nün Rizespor’u yendiği gibi, biz de Rizespor’u yenmeliydik ama olmadı.

İki takımın hocası da ilk maçlarına çıktı, iki hoca da kendisini kurtaracak sonucu aldı. İki takım da maçı kazanabilirdi ama kazanmaya biz daha çok yakındık hem de daha çok hak etmiştik ama olmadı.

 Ahmet Cebe ben kolay bir gol attım bir gol daha atarsam bu artistik bir gol olsun diye düşünmese!

Vurda gol olayım diye önüne gelen topa normal vursa şuan galibiyet sevincini yaşıyor olabilirdik.

Ahmet Cebe iyi bir transfer ve çok tecrübeli diye düşünüyoruz ama o şekilde itirazdan kart görüp ve hala hakem ile didişmesi anlaşılır gibi değil. Hele bir de küfür edip bu küfürünü kameranın yakalamış olması tecrübesi ve ruh hali konusunda beni endişelendirdi.

Samsunspor takımı yerli oyuncu kalitesi bakımından en kaliteli takımlardan biri, buna yabancılarda ayak uydurabilirse başarı mutlaka gelecektir.

Ama herkes çok dikkatli olmalı yönetim, hoca, futbolcular, taraftar ve basın çok dikkatli olmalı bu şehir kavga ederek kazanamaz ancak ve ancak birlikte hedefe odaklanırsak, hep birlikte kenetlenirsek başarılı olabiliriz. İnşallah bu yıl bunu başaracağız.                                                                                                   BÖLGESEL AMATÖR

Bölgesel amatörde oynayan takımlarımızdandan Atakumbelediyespor yine kayıp Turhalspor’dan beraberliği son dakika da kurtarabilmiş. Çarşambaspor ise Ünye deplasmanında 3-0 yenilerek tabiri caizse bozguna uğramış. Bir tek Ladik belediyesi iddialı bir takım kuran Sinopspor deplasmanından 2-2 lik beraberlikle haftayı kazançlı kapattı diyebiliriz. Takımlarımızdan başarı bekliyoruz.

GALATASARAY FENERBAHÇE DERBİSİ

Bu hafta dünyanın sayılı derbileri arasında gösterilen Galatasaray -Fenerbahçe derbisi oynanacak.

Galatasaray çok zaman ki gibi fovori gibi gözükse de Fenerbahçe maçlarında eli ayağına dolaşıyor ve kötü sonuçlar alıyor bu hafta ki maçta durum değişir mi? göreceğiz.

Galatasaray’ın Konyaspor maçına 11 yabancı ile çıkışı Türk futbolu adına tabii ki üzüntü verici bir durum ama birde madalyonun öbür tarafı var ki o başka bir başarı konusu.

Galatasaray  yada her hangi bir takımın bu kadar transfer yapıpta bu transferlerde tam isabet sağladığını hiç görmemiştik. Yani 14 yabancının 11 ri sahada idi  ve hepsi de iyi performans sergiliyor diyebiliriz ama bir Gomis var ki çok başarılı. Çok kötü diye düşündüğümüz yönetim kesenin ağzını açmış ve çok isabetli oyuncular almış bu sezon onların son şansı yoksa yönetimde yolcu olur.

Bakalım Fenerbahçe Galatasaray’ı durdurabilecek mi? şayet Galatasaray bu maçı alabilir ise şampiyonluk için büyük bir avantaj yakalayacaktır.

Adnan öz

adminadmin