Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 31-01-2012 15:26   Güncelleme : 31-01-2012 15:26

Biraz geç kaldık

Atalarımız bayram geçince kınayı ne yapalım der

Biraz geç kaldık
Atalarımız bayram geçince kınayı ne yapalım der. Biz de düştük gibi gözüküyor. Bu değişiklik bize  stresten başka  bir şey getirmeyecek diyenler var. Yani takımdan ümidi kesmişler. Birkaç galibiyetle ümitlenip yeniden hüsran yaşamak istemiyorlar.

Bir bakıma haklılar. Ama biz böyle düşünmüyoruz. Biz bu takımı her koşulda desteklemeye devam edeceğiz.

 Evet hocanın gönderilmesinde geç kaldıkları kesin. Hoca en azından ilk yarı sonunda gönderilmeliydi. (bize göre 4 ya da 6 hafta aralığında gönderilmeliydi ) Yeni gelen hocanın da hem transfer hakkı olurdu, hem de yarım sezon çalışması sağlanırdı ve takımın ligde kalması içinde talepte bulunabilirdik.

Sezon başından beri çok iş bilmezliklere şahit olduk. Mesela hoca gönderildi iki maça yardımcıyla çıktık..

Burak hocayı küçümsediğimden değil yönetim zafiyetinden bahsediyorum. Antep hocasıyla yollarını ayırdı aynı gün yeni hoca ile anlaştı. Biz ise ancak üçüncü maça yeni hoca ile çıkabiliyoruz. Şu anda bize 7 galibiyet lazım. İmkansız mı? Tabi ki değil. Ama zor. Mesut hocada bu minvalde beyanat vermiş. Hocanın ‘Benim ümidim var’ demesinin manası ‘Bu iş bitmiş, Allah’tan ümit kesilmez’ durumudur.

Üzüldüğümüz  takımın göz göre göre bu hallere düşmesi.

Adnan sezgin geldiğinde hem çekincelerimizden bahsetmiş hem de futbolu biliyor olmasının
Artıları olabileceğinden ümitlenmiştik, endişelerimizde haklı çıktık, ümitlerimizde hayal kırıklığına uğradık. Başkanın futbolun içinden gelmediği bazı açıklamalarından belli oluyor. Ama yönetimde hiç mi kimse yok. Bu hocayla bu işin olmayacağını dillendiren ya da Adnan Sezgin nasıl olurda bu hocayla buraya kadar gelir. İş işten geçti artık bir mucize gerek ya da diğeri…

Bundan sonra ne olacak? Tabi ki biz takımımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizim Samsunspor sevgimiz skora bağlı değil. Eleştirilerimizde takımın daha iyi yerlere gelebilmesi için. Yoksa yönetimde görev almış parasını, zamanını harcayan kimseye haksızlık yapmak istemeyiz.

Birde sürekli hakem hatalarına maruz kalıyoruz, sesimiz çıkmıyor. Bu işlerde sesi güçlü çıkan az haksızlığa uğrar durumu var. Bizim gibi güçsüz takımların bir kırılma noktasını bile kaldıramazken İBB maçında hem bir penaltımız verilmedi, hem de rakibin kaptanı Ekrem kırmızı kart görmesi  gerekirken görmedi.

İki kırılma noktası yaşadık

Bu da rakibi olumlu, bizi olumsuz etkiledi. Düşünün maç 1-1 rakip 10 kişi sonuç yine aynımı olurdu?

Biraz hakkımızın korunması da gerekiyor..

Esen kalın
adminadmin