Gündem
Giriş Tarihi : 27-02-2014 18:28   Güncelleme : 27-02-2014 18:28

CANİK’TE DAĞLARA TAŞLARA GERÇEK GAZETESİ!

Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in Deşifre ettiği Gerçek Gazetesi Canik İlçesi’nde her ev ve iş yerlerine dağıtılmaya devam ediyor..

CANİK’TE DAĞLARA TAŞLARA GERÇEK GAZETESİ!
Başkan Genç’in Canik SKM açılışında yaptığı konuşmada,

“Şehrimizde gazeteler dağıtılıyor. Zamanında bir gazete vardı. Bu gazetenin Taksim olaylarında attığı, ‘Dayan Taksim, Samsun arkanda’ manşeti vardı. Sonra deşifre oldular. Daha sonra da bir gazete kurdular ve yalanlarını ispatlamak için gazetenin adını da Gerçek koydular. Onu burada sokak sokak bedava dağıtıyorlar. Aleyhimizde yazılar yazarak dağıtıyorlar. Onlar da yakında deşifre olacak, milletimiz bunu iyi biliyor” diyerek deşifre ettiği Gerçek Gazetesi Canik’te dağıtılmaya devam ediyor..
Başkan Genç’in Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş’ı göreve çağırarak, AK Parti aleyhine devam eden bu propagandaya son verdirmelerini istemesine rağmen adı geçen gazetelerin karalama kampanyası son bulmadı..
 
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Samsun Yusuf Ziya Yılmaz’a yakınlığıyla bilinen Gerçek Gazetesi’nin AK Partili bir belediye başkanı aleyhinde yaptığı yayın kamuoyu tarafından da tepkiyle karşılanıyor..
 
adminadmin