Köşe Yazıları
Giriş Tarihi : 11-09-2019 09:08   Güncelleme : 11-09-2019 09:08

Duble Yolları Otoyollara Benzetmemiz Gerekiyor

Ülkemizin en önemli problemlerinden birisi trafik kazalarıdır. Her yıl bir ilimizdeki insan kadar kişiyi trafikte kurban ediyoruz. Konu üzerinde tartışma ve katkılar sunan bir okuyucumun yardımı ile bu ciddi sorunu gündeme taşımak istiyorum.

Duble Yolları Otoyollara Benzetmemiz Gerekiyor

Konuyu küçümsememek ve değersiz bulmamak gerekiyor. Çünkü “ateş düştüğü yeri yakar” demiş atalarımız. Her yıl binlerce insanımızın başına gelen kazalar Allah korusun bizim de başımıza gelebilir. Bu konuda diğer başarılı icraatları ile daima dua ettiğim İçişleri Bakanımızdan konuya daha çok ilgi göstermesini istirham ediyorum.

Son Kurban Bayramını akraba ziyaretleri nedeniyle İsviçre’de geçirdim. Denizcilik mesleğim sayesinde de bir çok Avrupa kentini gezmek görmek imkanım da olmuştu. Bu nedenle Batı Avrupa ülkelerinin ülkemizden bir hayli gelişmiş olan trafik kuralları uygulamanın ne derece önemli olduğunu bizzat görmüş bulunuyorum. Herkesi ilgilendiren ve kanamakta olan bu acil yaraya çözüm getirmek amacı ile okuyucularımın da ilgi göstermesini beklerim.

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

adminadmin