Samsun Haber
Giriş Tarihi : 28-02-2019 09:12   Güncelleme : 28-02-2019 09:12

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir; Zalimler için yaşasın cehennem!

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir; Zalimler için yaşasın cehennem!

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir, 28 Şubat Darbesinin yirmi ikinci sene-i devriyesinde yaptığı açıklamada “Apoletli zalimler ve onun destekçileri; başta zamanın Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Ahmet Necdet Sezer ve yardakçıları Müslümanların üzerinden silindir gibi geçtiler. Erbakan hocamıza zulmettiler” dedi.

Demir şöyle devam etti;

Başta OMÜ olmak üzere tüm Üniversitelerde inançlı insanlara her türlü baskı yapıldı.

Zalim Rektör Ferit Bernay ve ekibi tüm işlerini bırakıp kampüs içinde başörtülü avına çıktılar. Mescitler kapatıldı. Üniversite Camisine girişler sivillere kapatıldı. Namaz kılanlar fişlendi.

80 araştırma görevlisi sokağa atıldı. Zulüm, Bernay'ın son gününe kadar sürdü.

Peki ya sonra!

Çok şükür Liderimiz Erdoğan sayesinde eski, acı günler geride kaldı ama o günün zalimleri hala ellerini kollarını sallaya sallaya darbe beklentisi içerisinde Erdoğan'ın devrilmesini bekliyorlar.

Ve maalesef bunu bile bile bazı dostlarımız değişmişlerdir, mecbur kalmışlardır, bir şans vermek lazım gibi abuk sabuk, anlamsız şekilde sırf kendilerine el ovuşturuyorlar diye bunları adam yerine koymaları ve hatta ödüllendirmeleri hepimizi yaralıyor.

Biz bunları tanıyoruz.

Nasıl gâvurdan dost olmazsa bunlardan da dost olmaz. Hatta ayıdan bile post olur, bunlardan olmaz.

Ferit Bernay ve arkadaşlarına, makam ve ikbal için onların yardakçılığını yapıp saf değiştirenleri hiç unutmadık, unutmayacağız.

O gözyaşlarının, o polis coplarının, o hapishanede zulüm gören, işini, eşini, geleceğini kaybedenlerin hesabının bugün olmasa yarın, burada olmazsa o kıyamet gününde mutlaka sorulacağından eminiz.

Zalimler için yaşasın cehennem.

adminadmin