Samsun Haber
Giriş Tarihi : 30-11-2018 13:38   Güncelleme : 30-11-2018 13:38

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube’den KYK Samsun İl Müdürlüğü’ne Ziyaret!

​Görevi devralan Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube yeni yönetimi seri ziyaretlerine devam ediyor.

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube’den KYK Samsun İl Müdürlüğü’ne Ziyaret!

Tevfik Yılmaz Demir Başkanlığındaki Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Yönetimi Kredi ve Yurtlar Kurumu Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kredi ve Yurtlar Kurumunun çalışmalarından övgüyle bahseden Tevfik Yılmaz Demir, çalışanların fedakârlıklarını, kendilerine emanet edilen Türkiye’nin her yerinden gelen gençler ile yakın alakalarının her türlü takdire değer olduğunu ve KYK’nin fedakâr personelinden her zaman gurur duyduklarını dile getirdi.

Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek sözlerine başlayan KYK Samsun İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ise, KYK’nın OMÜ yönetimiyle yeni bir yurt yapımı için protokol imzaladığını ve yeni yurdun önümüzdeki eğitim döneminde hizmete gireceğini belirtti.

Kasapoğlu, Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Yılmaz Demir’e KYK personelinin özlük hakları ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi hususunda birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını da ifade etti.

 

adminadmin