Samsun Haber
Giriş Tarihi : 23-04-2017 08:00   Güncelleme : 23-04-2017 08:48

En Değerli Hazinemiz Çocuklarımızdır

VM Medical Park Samsun Hastanesi ailesi geleceğimize miras olan çocuklarımızın günü 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en anlamlı şekilde kutladı!

En Değerli Hazinemiz Çocuklarımızdır

Geleceğimizin mimarı ve ikbal ışığı olan çocuklarımız en değerli varlıklarımızdır. Onlar bizim yaşama sevincimizdir. Çağa yön veren çocuklarımızı bilinçli ve en güzel şekilde yetiştirmek onlara değer vermek bizim asli görevimizdir.En güzel çocuk sevgiyle beslenen çocuktur,yapmamız gereken onlara sevgiyle hayat vermektir.

UMUDA RENK KAT

VM Medical Park Samsun Hastanesi ailesi geleceğimize miras olan çocuklarımızın günü  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en anlamlı şekilde kutladı!

Tüm geliri LÖSAM Derneği’ne bağışlanacak olan “UMUDA RENK KAT”  kermesini düzenleyen VM Medical Park Samsun Hastanesi kermeste,büyüklü küçüklü eğlenceli anlar yaşadı.LÖSAM Derneği üyeleri ve hastane çalışanlarının kendi yapıp getirdiği yiyecek,içecekler VM Lobi alanında satışa sunuldu.Çocuklar için düzenlenen palyaço showu,ip döndürme,boyama,ritim oyunu,DJ performansı eşliğinde dans ve hediye verme etkinlikleriyle renkli bir gün yaşandı.Pera Sanat Akademisi’nden Bateri Hocası çocuklara ritim çalışması yaptı.Çocuklar kendileri için bastırılan mesaj içerikli tshirtleri giydi.Çocuklar bayramlarını bol eğlenceli ve kahkahalı geçirdiler.

VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Dr.Hakan Özcan,”En değerli varlığımız çocuklarımızdır.Her zaman onların mutluluğuyla mutlu olup,güzel bir geleceğe sahip olmaları için çabalıyoruz.Tüm gelirinin LÖSAM Derne’ğine bağışlanacağı Umuda Renk Kat Kermesi’mize katkı sağlayan tüm personelimize,LÖSAM Derneği üyelerine ve misafirlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Böyle bir günde el ele vermek gurur verici.Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar,geleceğe ışık olmalarını temenni ederim.”  şeklinde konuştu.   

 

VM MEDICAL PARK ÇOCUK ESİRGEME KURUMU’NU UNUTMADI!

VM Medical Park Samsun Hastanesi,Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocukları da unutmadı!Süleyman Yançatoral Çocuk Evleri Sitesi’ndeki çocuklara giden çalışanlarımız ve diş hekimimiz Dent.H.Emre Harbalioğlu;miniklerin diş sağlığını kontrol edip ardından onlara eğlence düzenlediler.Çalışanlarımız ve diş hekimimizle doyasıya eğlenen Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki çocuklar,unutulmaz bir 23 Nisan Çocuk Bayramı’nı geride bıraktılar.VM Medical Park Samsun Hastanesi olarak geleceğe mirasımız çocuklarımızın gününü kutlarız,her çocuk değerlidir.

 

adminadmin