Samsun Haber
Giriş Tarihi : 22-03-2018 10:11   Güncelleme : 22-03-2018 10:11

Erbakan Vakfı Atakum Şubesi Açıldı

Erbakan Vakfı Atakum Şubesinin açılışı yapıldı. Erbakan Vakfı Atakum Şubesinin açılışı Dr. Fatih Erbakan’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Erbakan Vakfı Atakum Şubesi Açıldı

Açılışa Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Ahmet İleri Hocaefendi, genel başkan yardımcıları, bölge başkanları il ve ilçe başkanlarının yanı sıra çok sayıda  vatandaşta  katıldı. Açılış öncesi  Atakum İlçe Başkanı Erkan Üstün yapmış olduğu konuşmasında Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın hizmetlerinden bahsederek, “Bugün bize düşen Erbakan Hoca’nın şahsına methiyeler düzmek, ona övgüler yağdırmak değil onun fikir ve projelerine sahip çıkmak bunları genç kuşaklara aktarmak ve bu fikir ve projeleri hayata geçirerek yeni bir dünyayı kurmaktır.” Dedi.

FATİH ERBAKAN ATAKUM’DA

Vakıf şubesinin açılışı için Atakum’a gelen, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan açılış öncesinde Türk-iş’te esnaf ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Erbakan, daha sonra Lozan caddesinde bulunan vakıf merkezine geçti. Dr. Fatih Erbakan burada yapmış olduğu konuşmada, Erbakan Hoca’nın hayat felsefesinden, hizmetlerinden ve hedeflerinden bahsederek şunları söyledi. “Erbakan Hocamız öncelikle şuurlu bir Müslüman olmayı tercih etmiş ve Peygamberlerin yolunu takip etmiştir. O Peygamber Efendimiz (sav) nasıl düşünmüşse öyle düşünmüş, neyi hedeflemişse onu hedeflemiş, nasıl yaşamışsa öyle yaşamıştır. O nedenle Hocamızın yolu Peygamberlerin yoludur. Erbakan Hocamız kısacık iktidarına öyle hizmetler sığdırmıştır ki hepsini anlatmaya burada zamanımız yetmez. Sadece şunu örnek vermemiz yeterli olacaktır. Bugün Afrin’de yerli ve milli silahlarla donatılmış Türk Silahlı Kuvvetlerimiz büyük bir mücadele yürütmektedir. İşte o yerli ve milli silahların üretilmesinde önemli bir yere sahip olan Aselsan ve Tusaş’ın kurulmasında Erbakan Hocamızın imzası vardır. Ve Erbakan Hocamız bizlere 2. Yalta Konferansını toplayıp yeni bir dünyayı kurmayı hedef göstermiştir. Bu hedef doğrultusunda,  ikinci kırk yıl çalışmalarımız büyük bir heyecan ve kararlılıkla devam etmektedir. Büyük bir aşk ve heyecanla yaptığımız bu çalışmalar mutlaka sonuç verecek ve İslam Birliği öncülüğünde yeni bir dünya inşallah  kurulacaktır.”  Dedi.  Daha sonra Ahmet İleri Hocaefendi tarafından yapılan dua ile  açılışı gerçekleştirilen, vakfın Atakum şubesini  gezen Dr. Fatih Erbakan burada anı defterini imzalayarak hayırlı hizmetler temennisinde bulundu.

Kendilerine İlçe Başkanı  Erkan Üstün tarafından tablo hediye edilen, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan düzenlenen bir konvoyla ilçe merkezinden ayrıldı.

adminadmin