Güncel
Giriş Tarihi : 26-04-2018 09:37   Güncelleme : 26-04-2018 09:37

Erbakan vakfından saadet partisine sert tepki!

Uğur Dündar'ın dün Erbakan Ödülleri Törenine katılması tepkiyle karşılanmıştı. Konuyla ilgili Erbakan Vakfı'ndan sert bir açıklama geldi.

Erbakan vakfından saadet partisine sert tepki!

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından organize edilen "Prof. Dr. Necmettin Erbakan Ödülleri" Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde dün düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Törene 28 Şubat'ın en önemli figürlerinden birisi olan ve İslam'a karşı aykırı sözleriyle dikkatleri üzerine çeken Uğur Dündar'ın katılması büyük tepki çekti. Gecede tepki çeken bir diğer olay ise bir dönem "Erbakan çok tehlikeli biri” başlığını atan Ruşen Çakır'a medya ödülü verilmesi oldu.

Yaşananlara en sert tepki ise Erbakan Vakfı'ndan geldi. Erbakan Vakfı tarafından yapılan açıklamada "Erbakan kimliği üzerinden kendilerini kabul ettirme ihtiyacı içinde olan ve Erbakan'ın Milli Görüş çizgisini hiçbir şekilde temsil etmeyen bu anlayışın(Saadet Partisi) samimiyetsiz politikalar ile sözde Erbakanca bir duruş sergilemeye çalışmaları hiçbir suretle gerçeği yansıtmamaktadır." denildi.

adminadmin