Gündem
Giriş Tarihi : 24-08-2016 12:38   Güncelleme : 24-08-2016 12:38

Erdoğan: Fırat Kalkanı operasyonunun hedefi daeş ve pyd

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cerablus operasyonun terör örgütü DAEŞ ve PYD'ye yönelik başlatıldığını söyledi.

Erdoğan: Fırat Kalkanı operasyonunun hedefi daeş ve pyd

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Öncelikle bugün ataması yapılacak 6113 engelli kamu personelimize görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Sizler birer kader mahkumu değilsiniz, sizler her şeyinizle bu ülkenin kalkınmasına katkıda bulunacak insanlarsınız.

Üsküdar'da tankın üzerine çıkan engelli kardeşimiz herkesin takdirini kazanmıştır.

Ne DAEŞ ne PKK hiçbir gücün bu birlik ve beraberlik karşısında başarılı olma şansı yoktu.

BİZE MEYDAN OKUYANLAR, NE OLACAĞINIZIN HESABINI YAPIN

Bu sabah Suriye'nin kuzeyinde sürekli ülkemizi tehdit eden DAEŞ, PYD gibi terör örgütlerine yönelik bir operasyonu ordumuz başlatmış durumda. Suriye'den ülkemize, Gaziantep Kilise'e yapılan bu tür saldırılar artık işi bir yere kadar getirdi. Artık son, dedik ki bu iş burada noktalanması lazım. Artık bu işi çözmemiz gerekiyor. Birileri meydan okuyorlar. Suriye Türkiye için şöyle olacak böyle olacak diyorlar. Buradan sesleniyorum. 'Siz ne olacağınızın hesabını yapın'

Suriye'de yapılan saldırılar artık son bulmalı. Bugün bizi terör örgütü ve darbecilerle mücadelede yalnız bırakanların aynı sorunla karşılaştığında yardım için yüzleri olmayacak.

RABBİM BUNLARIN BELASINI VERECEKTİR

12 yaşında 14 yaşında çocukları terörist olarak yetiştiriyorlar. Ve o canım çocukları canlı bomba olarak yetiştiriyorlar. Bunlar lanetlidir, Rabbim bunların belasını verecektir. Alna Kelime-i Tevhid bandı asmakla Müslüman olunmaz. Allah lafzının istismar edilmesiyle müslüman olunmaz bunların İslam'la alakası yoktur.

Bunların pisliklerini biz temizlemeye çalışıyoruz.

BARDAĞI TAŞIRAN SON DAMLA OLDU

Türkiye'ye tehdit unsuru oluşturacak kim olursa olsun, bu millet var olacaktır. 12, 13, 14 yaşında çocukları terörist olarak yetiştiriyorlar. Bunlar lanetlidir.

Gaziantep'te düzenlenen saldırı, bardağı taşıran son damla oldu.

Suriye'de "oldu-bitti" ye izin vermeyiz. Gerekirse kendi imkanlarımızı kullanarak Suriye'nin toprak bütünlüğünü korumaya kararlıyız

Bu halka diz çöktüremeyeceksiniz. Bin yıldır yürüdüğümüz bu yoldan bizi geri çeviremeyeceksiniz.

Akit

adminadmin