Genel
Giriş Tarihi : 10-11-2018 10:39   Güncelleme : 10-11-2018 10:39

Esed'in 'Korkak' Casusu

Esed'in 'Korkak' Casusu

1 milyon kişinin katili diktatör Esed’in en azılı savunucusu Hüsnü Mahalli, Türkiye’ye yönelik “DAEŞ ve El-Nusra’ya destek” iftirası konusunda mahkemede geri adım attı. Söylediklerini inkâr ederek ne denli karakterli olduğunu ortaya koyan Mahalli, ceza almaktan kurtulamadı.

Esed’çi, insanlık düşmanı Hüsnü Mahalli’nin İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi’nde “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine hakaret” suçlarından yargılandığı dava karara bağlandı. Sanık Hüsnü Mahalli’ye “Cumhurbaşkanına hakaret” suçundan 2 yıl 5 ay hapis cezası verildi.

Mahalli’ye “Kurul halinde çalışan kamu görevlilerine hakaret” suçundan ise 1 yıl 8 ay hapis cezası verilerek bu hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verildi. Hüsnü Mahalli’ye verilen cezanın yanı sıra 1 milyon kişinin katili olan eli kanlı diktatör Esed’in azılı savunucu olan sözde gazetecinin yargılanmasına neden olan sözleri konusundaki çarkı oldu.

FETÖ GİBİ İFTİRA ATTI

Mahalli, 2 Aralık 2016’da Türkiye, Fırat Kalkanı Harekâtı ile DAEŞ’e darbe vurduğu sıralarda katıldığı Halk TV yayınında Türkiye’yi DAEŞ ve El-Nusra gibi terör örgütlerini desteklemekle suçladı. Aynı mahalli yine Fırat Kalkanı sırasında Türkiye’nin itibarını zedelemek, Batı’ya malzeme vermek, Esed’in oyununa destek olmak için FETÖ’nün MİT TIR’ları ihanetinin sözcülüğüne soyunarak, DAEŞ’e silah verildiği alçaklığına imza attı.

ÖSO İLE AKLANMA ÇABASI

Esed’çi, katil sevici Hüsnü Mahalli, Türkiye’yi teröre destekle itham eden sözlerinin aksine mahkemede 180 derece farklı ifade verdi. Mahalli, Türkiye’nin DAEŞ ve El-Nusra’ya destek verdiği yalanının arkasında duramadı.

Türkiye’nin Özgür Suriye Ordusu’na destek verdiğini anımsatan Mahalli, FETÖ benzeri yalanlarını ispatlamak için Türkiye’nin milli güvenliği ve Suriye’nin bütünlüğü uğruna çarpışan ÖSO ile alçak terör örgütleri DAEŞ ve El-Nusra’yı aynı kefeye koymaya çalıştı.

Mahalli, DAEŞ’e gönderildi iftirası attığı silah dolu tırların bu sefer ÖSO’ya gönderildiğini söyleyerek kendini aklamaya kalktı.

MİLLETİN ADAM'INA HAKARET

Milletin yüzde 52.6’sının oyuyla Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk Başkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’a “Diktatör” hakaretinde bulunduğu içinde yargılanan Mahalli, alçakça savunma yaptı. Mahalli, milletin iradesine “Diktatör” demenin suç olmadığını, bunu söylerken gazetecilik faaliyeti yürüttüğünü ifade ederek küstahlaştı.

Öte yandan Başkan Erdoğan’a “Diktatör” diyen Hüsnü Mahalli’nin, 1 milyon kişiyi kadın, çocuk, yaşlı, hasta demeden katleden 12 milyon kişiyi ise evlerinden eden Esed’i meşru iktidar görmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Sabri İşbilen / Diriliş Postası

adminadmin