Samsun Haber
Giriş Tarihi : 07-04-2017 14:38   Güncelleme : 07-04-2017 14:38

Fuat Köktaş: Aydınlık Yarınlar İçin Evet

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Mevcut sistem Türkiye'yi taşımıyor. Ülkemizin büyük imkanlarla kavuşabilmesi, ayaklarının yere daha sağlam basması için yeni bir sisteme ihtiyacı var. Bunun için 16 Nisan'da 'evet' diyoruz" dedi.

Fuat Köktaş: Aydınlık Yarınlar İçin Evet

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması süreci kapsamında Asarcık ve Tekkeköy ilçelerinde gerçekleştirdiği programlarla çalışmalarına yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Asarcık Belediye Başkanı Şerif Kılağuz, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör, Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, Belediye Meclis ve teşkilat üyelerinin katılımıyla Asarcık'ta esnaf ziyareti yapan vatandaşlarla biraraya gelen Milletvekili Köktaş ayrıca Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faliyet gösteren Seral Tekstil ve Yeşilyurt Demir Çelik Fabrikası'nı ziyaret ederek firma sahipleri ve personeliyle buluştu.

ASARCIKLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Gösterilen ilgi, alaka ve her zaman gösterilen destek için Asarcıklılara teşekkür eden Milletvekili Köktaş, 16 Nisan'da yapılacak olan halk oylamasında Asarcık'tan rekor beklediğini söyledi.

Asarcık İlçesi'nden sonra Tekkeköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faliyet gösteren fabrikada işçilerle öğle yemeği yiyen Milletvekili Köktaş, birlikte yemek yediği işçilerle 16 Nisan'da gerçekleştirilecek anayasa değişikliği için Evet oyu istedi. 

Mevcut sistemin Türkiye'yi taşımadığını, Türkiye'nin büyük imkanlarla kavuşabilmesi, ayaklarının yere daha sağlam basması için yeni bir sisteme ihtiyaç olduğunu belirten Milletvekili Köktaş, "Bu da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden geçiyor. Artık 5 yıldan 5 yıla seçim olacak ve milletin oylarıyla seçilecek olan Cumhurbaşkanı hemen kabinesini açıklayıp çalışmalarına başlayacak.

Dolayısıyla geçmişteki gibi 25 günlük, 17 aylık gibi kısa süren hükümetler olmayacak. Ülkemiz bu kısa süreli koalisyon hükümetleriyle çok zaman kaybetti. Bu süreçlerde vesayet odakları işe o kadar müdahil oldu ki milletimizin vermiş olduğu oylarını, haklarını gasp ettiler. Yeni sistem bunlara dur diyecek" dedi. 

AYDINLIK YARINLAR İÇİN EVET

Türkiye'nin gelişmesinde, büyümesinde sanayicilerin ve işçilerin önemli katkısı var diyen Milletvekili Köktaş, "Bugün burada bütün fabrikalar ayakta tıkır tıkır yürüyorsa, işçi kardeşlerimizin büyük emeği var. Allah hepinizden razı olsun. Hükümetimiz, yatırımcılarımız, işçilerimiz hepimiz el ele verip inşallah Türkiye'yi hep birlikte kalkındırarak daha iyi noktalara getireceğiz. Son 15 yılda bize verdiğiniz destek sayesinde genel de Türkiye yerel de Samsunumuz adeta uçuşa geçti. Bu AK Parti iktidarların sağladığı istikrar ve güven ortamı sayesinde ülkemiz güzel noktalara geldi, yeterli görmüyoruz bunun için daha iyisini yapmak, daha da ileri taşımak için gece gündüz demeden bizlerde çalışmaktayız. İşadamlarımız için istikrar ve güven ortamının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bunun için diyoruz ki yeni sistemle birlikte geçmişte yaşanan koalisyon dönemleri tamamen kapansın, siyasi belirsizliklerin yaşattığı kaoslar artık bu ülkenin üzerinde kara bulut gibi dolanmasın diyoruz. Aydınlık yarınlar için Samsun inşallah 16 Nisan'da güçlü bir şekilde 'evet' diyecek. " diyerek sözlerine son verdi.

 

adminadmin