Samsun Haber
Giriş Tarihi : 31-01-2019 16:06   Güncelleme : 31-01-2019 16:06

Fuat Köktaş: Samsun Hazır Hedef 31 Mart

Fuat Köktaş: Samsun Hazır Hedef 31 Mart

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle, Ankara Spor Salonu'nda gerçekleşen programa Samsun heyetinin heyecan ve coşkusunun ayrı bir hava kattığını belirterek, "Samsun'dan Reisine hep destek tam destek" dedi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan teşrifleriyle, Ankara Spor Salonu'nda seçim manifestosu ve Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. 

Toplantıya Samsun Heyeti ile birlikte katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan seçim manifestomuzun ve belediye başkan adaylarımızın milletimiz, ülkemiz, ilimiz ve ilçelerimiz için hayırlı olsun" dedi. 

Heyecan ve coşkusuyla toplantı salonuna güzel bir atmosfer, ayrı bir hava katan Gençlik ve Kadın Kolları ile İl ve ilçe teşkilatlarını yürekten kutlayan Milletvekili Köktaş, "Samsun Hazır Hedef 31 Mart" diyerek, "Samsun'un, her zaman Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu, en büyük desteği verdiğini" söyledi. 

HAYIRLI OLSUN

Tevazu, samimiyet ve gayret ile memleket işi gönül işi diyerek "Gönül Belediyeciliği" sözüyle milletin huzuruna çıktıklarını belirten Milletvekili Köktaş, "Belediye Başkan Adaylarımızın tanıtımının ardından, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, şehir planları, alt yapı ve ulaşım, kentsel dönüşüm, benzersiz şehirler, akıllı şehirler, çevreye saygılı şehirler, sosyal belediyecilik, yatay şehirleşme, tasarruf ve şeffaflık, halkla birlikte yönetim ve değer üreten şehirler başlıkları altında seçim manifestomuzu açıkladı. Hayırlı olsun.

Milletimizin yönetimini emanet edeceği AK Partili belediyelerimizde, işte bu başlıklar çerçevesinde hizmet vermeye devam edeceğiz.

Yine halkımızla birlikte, yeni bir vizyon, tecrübeli, birikimli ve vizyoner isimlerle şehirlerimizi, ilçelerimizi hizmetlerimizle daha da ileriye taşıyacağız. Teşkilatlarımız hazır, bizler hazırız 31 Marta Cumhur ittifakı ile birlikte sandıktan zaferle çıkacak ve yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz" diye konuştu. 

adminadmin