Genel
Giriş Tarihi : 08-12-2016 12:10   Güncelleme : 08-12-2016 12:10

Fuat köktaş'la ilgili iddia asparagas çıktı!

Medya da ve sosyal medya üzerinde dolaşan listede bazı işadamları, firmaların Trabzonspor'dan 'Loca aldılar" haberlerine ve paylaşımlarına yalanlama geldi. Bazı işadamları ve firmalar, kendilerini karalamaya yönelik yapılan bu iddiayı ispatlayamayanların "şerefsiz" olduğunu söylediler.

Fuat köktaş'la ilgili iddia asparagas çıktı!

Medya da ve sosyal medya üzerinde dolaşan listede bazı işadamları, firmaların Trabzonspor'dan 'Loca aldılar" haberlerine ve paylaşımlarına yalanlama geldi. Bazı işadamları ve firmalar, karalamaya yönelik yapılan bu iddiayı ispatlayamayanların "şerefsiz" olduğunu söylediler.

Trabzonspor Kulübü loca alındı haberlerini yalanlarken, "bu haberleri kaleme alan bir kısım basın yayın kuruluşlarını da hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla meslek ilkelerine uymaya davet ediyoruz." denildi.

Trabzonsporlu yetkililer bir çok işadamı, firmaların isimlerinin olduğu listeyi gerçek dışı olduğunu haberlerin ise asparagas olduğunu söylemesi, özellikle sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımların insanları karalamaya yönelik yapıldığı ortaya çıktı.

İşte Trabzonspor'un resmi sitesinden yaptığı açıklama: Akyazı Stadyumu’nda satışa çıkardığımız locaları kimlerin aldığına dair bir kısım basın yayın kuruluşunda listeler yayınlanmıştır. Söz konusu listedeki çok sayıda isim, firma veya kurum ile görüşme dahi yapılmamasına rağmen, “işte locaları alanlar” başlığıyla haberler yayınlanmıştır. Kamuoyunun asılsız haberlere itibar etmemelerini vurgularken, bu haberleri kaleme alan bir kısım basın yayın kuruluşlarını da hukuki haklarımız saklı kalmak kaydıyla meslek ilkelerine uymaya davet ediyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

adminadmin