Samsun Haber
Giriş Tarihi : 08-04-2019 11:52   Güncelleme : 08-04-2019 13:01

Garanti Bankası Çarşamba Şubesi’nden Hata Üstüne Hata!

Samsun'da öğretmenlik yapan ve Garanti Bankası Samsun – Çarşamba şubesi müşterisinin yaşadıkları.

Garanti Bankası Çarşamba Şubesi’nden Hata Üstüne Hata!

Mart 2019’da ilk maaşımız bankaya yattı, ancak EFT ücreti kesilmeyeceği söylenmesine rağmen 6,75 TL’lik bir EFT ücreti gözükmekteydi ve EFT limitim sadece ama sadece 1000 lira olarak tanımlanmıştı. Limiti internetten kendim yükseltemediğim gibi yaptığım görüntülü bağlantımda da bankadaki tanımlı kimliğimin eski olduğunu ve gösterdiğim yeni kimliğim ile işlem yapamayacaklarını söyleyerek limitimi yükseltmediler.

Başka bankaya olan borcumu ödemek için bulunduğum ilçeden kendi aracım ile gidip şubeden maaşımı elden çekmek zorunda kaldım. Ardından 2500 TL olarak anlaşılan promosyonların en geç 03.04.2019’da yatırılacağı söylenmesine rağmen hala alamadık (07.04.2019). Daha da ilginç olanı Çarşamba Şubesine kredi kartı için eskiden açmış olduğum Samsun Gülsan şubesindeki eski hesabımın Çarşamba’da maaş hesabım açıldığı için artık gereksiz olduğunu söyledim ve kapatılmasını istedim. Tarafıma 26.03.2019 tarihinde “çarşamba Şubeden Gülsan sanayi şubeye devir talebiniz alınmıştır. ” diye bir mesaj geldi.

Çarşamba Şube’nin kurumsal telefon numarasına asla ulaşamadığım ve kimse telefonu açmadığı için (arkadaşımdan bularak) 05428379*** numaralı mobil hattan bankada çalışan S**bey’e ulaştım ve mesajdaki sıkıntıyı anlattım ve bir hata olduğunu söyledim. T.C. Numaram istendi, problem olmayacağı ve hesabımın kontrol edileceği söylendi. 28.03.2019’da tekrar “Çarşamba şubedeki ürünleriniz Gülsan sanayi şubesine aktarılacaktır. ” gibi bir mesaj geldi ve daha sonra internetten maaş hesabımın kapatıldığını ve Gülsan hesabımın durduğunu gördüm. S** beyi tekrar aradığımda bana önemli bir problem olmayacağı, zaman zaman devir dönemleri olduğu ve hata yapılmış olabileceği ve ücretlerimin Gülsan Şubeye yatacağı söyledi. Yani özetle maaşımı alacağım şube yanlışlıkla maaşımı almam gereken hesabı kapatıyor.

O kadar çok üst üste hata yapıldı ki daha önce bu kadar kötü çalışan bir şube ile karşılaşmadığımı rahatlıkla söyleyebilirim. Bu sadece benim başıma 1 ay içinde gelen hatalardan bazılarıdır. Bu olanlar şüphesiz Garanti Bankası'nın kurumsal yapısına da zarar vermektedir. Gereğinin yapılmasını rica ederim.

Kaynak:sikayetvar

adminadmin