Güncel
Giriş Tarihi : 17-04-2015 18:30   Güncelleme : 17-04-2015 18:30

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon milletvekili adayı Muhammet Balta, 'Biz değerlerimizi ve kültürümüzü koruyan, aynı zamanda yeni dünyaya ait fikri olan insanlarız'' dedi

Genel seçime doğru

TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon milletvekili adayı Muhammet Balta, 'Biz değerlerimizi ve kültürümüzü koruyan, aynı zamanda yeni dünyaya ait fikri olan insanlarız'' dedi.

Trabzon'da seçim çalışmalarını sürdüren Balta, Vakfıkebir ilçesinde babası Sabri Balta'nın mezarını ziyaret etti.

Babasının 34 yıl önce vefat ettiğini belirten Balta, "Bize vasiyetinde 'Oğlum sen oku, devlet adamı ol' dedi. Çok şükür bakan yardımcılığı görevimle babamın vasiyeti yerine gelmiş oldu. Ağabeyime de sen polis ol demişti. Ağabeyim de bu vasiyeti yerine getirdi" dedi.

Yeni bir yola çıktıklarını ifade eden Balta, ''Bu vatan ve millete hizmet etmek, geride hayırla yadedilecek hizmetler bırakmak istiyoruz. Ülkeme iyi vatandaş, babama iyi bir evlat olarak yaşamak ve ölmek isterim. Geçmişini ve atasını unutanın geleceği olmaz. Biz değerlerimizi ve kültürümüzü koruyan, aynı zamanda yeni dünyaya ait fikri olan insanlarız. Bu idealimizi ortaya koymak ve milletvekili seçildiğimizde de aynı anlayışla çalışmak istiyoruz" diye konuştu.

adminadmin