Samsun Haber
Giriş Tarihi : 02-05-2017 08:30   Güncelleme : 02-05-2017 08:30

Gerçek Gazetesi sahibi Hayali Kaynar Oda tv muhabirini çok kızdırdı!

Samsun’da yayın yapan, Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından maddi olarak desteklendiği iddia edilen Gerçek Gazetesi’nin sahibi ve genel yayın yönetmeni Hayali Kaynar, geçtiğimiz gün yazmış olduğu ‘Çocuklara Sorun’ başlıklı yazısında, Oda TV’nin Samsun Muhabiri Bülent Karslıoğlu’nu hedef alarak ağır ithamlarda bulunması yeni bir medya savaşının işaret fişeği oldu.

Gerçek Gazetesi sahibi Hayali Kaynar Oda tv muhabirini çok kızdırdı!

Karslıoğlu, Gazete Gerçek’teki Hayati Kaynar yazısının ardından sosyal medya hesabından şu paylaşımları yaptı;

 SENİN GÜCÜN BANA YETER Mİ!

Ulan Samsun'un 2'nci büyük gazetesi senin. Milyonluk matbaaya sahipsin. Arkanda Büyükşehir Belediyesi var. Tramvay gazetesinin üzerinden para yiyorsun. Yetmemiş oğluna şirket kurup ihalesini aldığın Tramvay gazetesinin işlerini yaptırıyorsun. Bütün bunlar yetmiyor bir de Vali'ye yalakalık yapıp işsiz bırakılmış gazeteci ile uğraşıyorsun. Tetikçilik yapıp Samsunluları göreve çağırıyorsun. Napacan beni linç mi ettireceksin? Ahlaksız müptezel. Senin gücün bana yeter mi?

VURMAYAN BİR SEN KALMIŞTIN

Eğer rüşvet yiyen, şantaj yapan, ihale alan biri olsaydım bu kadar sıkıntı çekmezdim. Sadece gazetecilik yaptım. İşini yapan bir muhabirin üstüne bu kadar gelinir mi? Yok tutuklanacaksın, yok iki güne gözaltına alacaklar. Boşuna çabalamayın, o korkuyu gözümde göremeyeceksiniz.

Ulan vurmayan bir sen kalmıştın. Meşazını aldım. Aile şirketi kurup milyonları söğüşlemek iyi değil mi! O yazdıklarını sana yedireceğim. O tramvaya seni bindireceğim.

adminadmin